Létezik 7 hónapos,7 kg-os babának úszógumi?
Szia. Én épp ma nézegettem a Tesco-ban a 19 hónapos lányomnak, de mindre az volt írva, hogy 3 éves kortól ajánlott... Nem vettem meg, de találtam helyette egy felfújható kis csónakot (1.250 Ft-ért), olyan, mint az úszógumi, csak van alja, azaz ráültetheted, ráfektetheted a gyerkőcöt. Arra az van írva, hogy max. 23 kg-ig terhelhető.
Én inkább ilyet vennék a picinek, és azon hasra tudod fektetni, és mivel van széle, nem is tud belőle kibillenni.
Nem véletlenül. Belegondoltál már?
Remélem, nem akarod az életét veszélyeztetni. Még csak 7 hónapos! Nem tudom, a te babád mit tud, de a legtöbb gyerek ebben a korban még nem tud ülni, nem tud kúszni, mászni, maximum átfordulni. Te meg bele akarod tenni egy úszógumiba, amiből úgy kicsúszna, mint hat másik. Én a helyedben - feltéve, ha vízbe vinném - csakis ölben tartanám, és maximum a karjára raknék olyan kis felfújható akármiket. (Bár attól is simán a vízbe fulladhat.)
Szerintem egy beülős gumiban sem hagy magára az ember egy 7 hónapos gyereket,hanem folyamatosan fogja,úgyh nem tud belecsúszni a vízbe.
Nyugodtan vedd meg,élvezni fogja,de tényleg fokozottan vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!