Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik 7 hónapos,7 kg-os...

Létezik 7 hónapos,7 kg-os babának úszógumi?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta a kérdés, de szeretnék neki úszógumit, igaz, még ülni sem tud igazán... Van ilyen? Tapasztalatok?
2010. júl. 8. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én épp ma nézegettem a Tesco-ban a 19 hónapos lányomnak, de mindre az volt írva, hogy 3 éves kortól ajánlott... Nem vettem meg, de találtam helyette egy felfújható kis csónakot (1.250 Ft-ért), olyan, mint az úszógumi, csak van alja, azaz ráültetheted, ráfektetheted a gyerkőcöt. Arra az van írva, hogy max. 23 kg-ig terhelhető.

Én inkább ilyet vennék a picinek, és azon hasra tudod fektetni, és mivel van széle, nem is tud belőle kibillenni.

2010. júl. 8. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet bárhol kapni beülős gumit,vagy nagyon kicsit, 16 cm-est.
2010. júl. 8. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
De a beülősökre az van írva, hogy 1 éves kortól.
2010. júl. 8. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem véletlenül. Belegondoltál már?

Remélem, nem akarod az életét veszélyeztetni. Még csak 7 hónapos! Nem tudom, a te babád mit tud, de a legtöbb gyerek ebben a korban még nem tud ülni, nem tud kúszni, mászni, maximum átfordulni. Te meg bele akarod tenni egy úszógumiba, amiből úgy kicsúszna, mint hat másik. Én a helyedben - feltéve, ha vízbe vinném - csakis ölben tartanám, és maximum a karjára raknék olyan kis felfújható akármiket. (Bár attól is simán a vízbe fulladhat.)

2010. júl. 9. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy beülős gumiban sem hagy magára az ember egy 7 hónapos gyereket,hanem folyamatosan fogja,úgyh nem tud belecsúszni a vízbe.

Nyugodtan vedd meg,élvezni fogja,de tényleg fokozottan vigyázni kell.

2010. júl. 9. 06:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek. Ne nézzél már madárnak! Sosem veszélyeztetném a babámat, nem is hagynám magára. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud valami jó tippet. Eddig ölben vittük, de szerintem jobban élvezné ha pancsolhatna. Egyébként van egy fajta, kifejezetten ilyen piciknek, csak azt olvastam, aki gyártja, nem figyel a biztonságra. A többieknek köszi a választ!
2010. júl. 9. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!