Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hósnak úszógumi, kerti...

14 hósnak úszógumi, kerti gumi pancsoló medence hol, milyet és mennyiért lehet kapni? Milyet ajánlatok neki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ne pancsoló medencét vegyél neki, hanem olyat amibe ti is belefértek. Mi most vettünk a tescoba 6-7000 ft volt, nagyon jó és mi is elférünk benne így együtt tudunk pancsolni, nagyon élvezi. És persze nem egy nyári. Lehet, hogy most egy kicsit drágább (nem ismerem az anyagi helyzetedet), de nem kell évente venni, és ezért is érdemesebb nagyobbat venni. 14 hósnak még beleülős úszógumi kell, mi azt csak a strandon kaptunk, kb. 2-3000 ft volt.
2010. jún. 15. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Bárhol kapsz, minden katalógus ezekkel van tele , Intersparban is láttam nagyon sokat>
2010. jún. 15. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Uszogumit beleülöst javasolnék.Pl.:

[link]

Medence sok féle van,sokféle árban:-)Én valami egyszerüt vennék,aztán mehet bele a homokozócucc.

17 hós kislány anyukája

2010. jún. 15. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:

előző

Ha már nagy medencét vesztek, akkor vzíforgatósan érdems 10 körül vannak az auchanban 10 ezer valamennyiért láttam

nekünk is volt, puhafaú, több évig bírta, tavaly ment tönkre.

2010. jún. 15. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Épp ma jött nekünk Interspar katalógus, hatalmas a választék, mindenképp nézd meg!
2010. jún. 15. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jók az ötletek, linkek! Köszi!
2010. jún. 15. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyat vegyél amiba Ti is elfértek, az sokkal jobb móka.

Ez szerintem nagyon jó beleülős napellenzős úszógumi:

[link]

2010. jún. 15. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
15 hónapos a lányom, a tescoban vettünk egy 2000 ft-os merevfalú kis medencét. Gondolkodtunk a nagyon, de jobb ez, mert így minden este kiborítjuk a vizet és tisztát öntünk ami másnap délelőttre felmelegszik. VAn homokozója is, na szóval kijön a vízből homokozik egyet rohangál a füvön majd irány a pancsi, és ismét homokozó, szóval estére tiszta kosz a víz. Nagy medencébe ugyan így belehordaná és annyi vizet nem cserél az ember szerintem minden nap. Nekünk ez bevált, 1 hete használjuk, imádja, nagyon jókat pancsol, tele raktuk neki labdákkal vettünk felfújható strand figurákat bele, kis locsolókannát felhúzható vizi játékokat és nagyon jól elvan benne. Én ülök mellette és napozok :D De ülve én is beférek mellé, már ültem vele együtt.
2010. jún. 15. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Mult pénteken vettem napellenzős pancsoló felfújható medencét a Rossmann-ban a 6 hónapos kisfiamnak 750 ft-ért. Azt hiszem 107 cm az átmárője. Ha egy nyarat kibir már bőven megérte.
2010. jún. 15. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
A Tescoban néhány napja vettünk olyat, ami 150 cm átmérőjű, van hozzá egy strandlabda és egy úszógumi is. 1800 Ft alatt volt az ára.
2010. jún. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!