Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti tudtok menni 11 hónapossal...

Ti tudtok menni 11 hónapossal vásárolni?

Figyelt kérdés
Nektek ül nyugodtan a baba kocsiba? És ha ti a baba kocsit toljatok akkor hova pakoljatok amit vesztek
2019. jún. 18. 08:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Másfél éves és 4 hónapos a 2 gyerek. Simán bevásárolunk, kis 10 perceset is meg havi nagy 2-3 órásat is. Elvannak, nézelődnek, dumálnak.
2019. jún. 18. 08:59
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Olyan igazi nagy bevásárlásra nem mennék. Az nekem is nyűg :D De kisebb vásárlásokra simán. Nem volt még gond. Ha rosszabb napja van, akkor adok neki valamit, ami leköti és észre sem veszi, hogy éppen vásárolunk.
2019. jún. 18. 09:01
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
A Távol-Keletet is megjártam egy kétévessel, nehogy már a boltba ne lehessen elmenni gyerekkel.
2019. jún. 18. 09:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Beül a kocsiba, veszek egy kiflit amiből lecsípem a végét és azt rágcsálja addig.
2019. jún. 18. 09:23
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

2-es még jó,hogy a Te anyukád nem így gondolkodott,mert akkor nem tudnál ilyen hasznos választ adni!

Nekem ugyan 9 hónapos a gyerekem,de a párommal hármasban szoktunk menni vásárolni,mert a babakocsi aljába kevés dolog fér.

2019. jún. 18. 09:57
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

Persze. 2 gyerek van, a kicsi extrabrutáldurva akaratos. Nem túlzok, szerintem a Föld nem hordott még ilyen erős akaratú gyereket a hátán, mint ő, de természetesen megyünk bevásárolni, különben üres maradna a hűtő...

Hiába ugyanazt a nevelést kapta, mint a nagy, aki egyetlen egyszer sem vergődött, hisztizett még boltban, ő mégis megtette már nem egyszer, de emiatt nem fogok otthon ülni, szerintem pont akkor fogja megtanulni a boltban való helyes viselkedést, ha megyünk.

Ültesd a bevásárlókosár gyerekeknek kialakított helyére, ha meg mindenképp be akarod vinni a babakocsit, hát vegyél a kezedbe egy kosarat.

2019. jún. 18. 10:06
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
A lányommal akkor még nem volt gond, még nem tudott menni sem, ráadásul február volt, hideg. Most 3 éves és nagyon akaratos, főleg mióta megszületett a kistesó. Hidd el, később rosszabb lesz😆
2019. jún. 18. 11:02
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyobb bevasarlasra megyunk eleve be se viszem a babakocsit,a bevasarlokocsiba ultetem a gyereket.Elvan magában amig vasarolok.1 eves gyerekről beszélünk.Mellette ott van a 2 honapos testvere,na ot mar kevesebbszer viszem mert ket gyerekkel nekem macera,de ot meg hordozoban berakom a kocsiba.4 gyerekkel meg nem meg nem mertem egyedul,majd talan ha nagyobbak lesznek.
2019. jún. 18. 11:03
 9/22 anonim ***** válasza:
70%

"Antirival", az agresszív gyűlölködő chldfreek is el vannak kanászodva. Nem akarnak gyereket, ami valljuk be nem nagy szám, bárki képes gyerek nélkül életben maradni, de hozzájuk szólni nem lehet, mert azt hiszik nekik több joguk van szívni a levegőt, mint a gyerekeknek.

Ide jöttök egy nem nektek kitalált fórumra észt osztani, ahol senki nem kíváncsi rátok, mert olyan nyomorultul unalmas az életetek, hogy nincs mivel mással elütni.

Még jó hogy egyre több bababarát/gyerekbarát vendéglátó egységet hoznak létre, ahova a gyűlölködő frusztrált fajtád be se szagol.

2019. jún. 18. 11:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
12. ez nagyon jó🤣
2019. jún. 18. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!