Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves gyerekkel nem túlzás...

1,5 éves gyerekkel nem túlzás minden este fél 9-ig oda lenni?

Figyelt kérdés
A szomszédék mindig ilyenkor jönnek haza és a lépcsőház mindig zeng a kisgyerektől, sír, aztán a lakásban is. Mondhatnám, hogy bezzeg az én időmben.
2010. júl. 8. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

enyém 16 hós, amióta nyár van, később sütétedik, sem fekszik le 9-nél hamarabb.

(És reggel nem kukorékol 6-kor)

El is szoktunk menni, vagy kint vagyunk a kertben.

Múltkor biciklizésből fél 10 kor értünk haza, játszótérről meg majdnem 9-kor.

Egyébként este sok gyerek nyűgösebb, sírósabb.

Nem kell ennyire merevnek lenni.

2010. júl. 8. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinuleg faradt, de az is elofordulhat, hogy meg nincs kedve hazamenni :)

Amig nem ismerjuk oket kar itelkezni.

Ha biztos vagy benne, hogy nem jol nevelik a gyerekuket az mas dolog.....

off:Akkor lehet en csinalom rosszul de az en lanyom nem mukodik ugy mint egy programozott gep.

6-7 kozott furdes es 7.30 es 9.30 kozott elalszik valamikor.Nem hiszem, hogy be lehat allitani egy babat, hogy mikor egyen es aludjon.11kor es 2kor eszik a lanyom es kozben alszik egyet pl.Nalunk nincs pontban 12 kor ebed es nem dugom agyba ha nem faradt.

2010. júl. 8. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem gyereke válogatja, de a fél 9 még nem a világ vége. Persze ha sir a gyerek, akkor már vszleg tényleg túl fáradt, és az én kisfiam is legkésőbb 8-ra már alszik, utána már túlpörögne, én meg azt nem várom meg. De nehéz más helyett eldönteni, ha ez a jó a gyerekének, tegye.
2010. júl. 8. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is 8-fél 9 körül érünk haza az esti sétáról,és csak fél 10kor mennek aludni a kisfiaim,nyáron muszáj kihúzni a lefektetést,különben reggel 6-kor kukorékolnának.

Télen 8-kor már alszanak

2010. júl. 9. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen sokat számít, hogy sokáig világos van, én sem tudok viégosba eleludni, főleg ha nyár van és este oylan kellemes a levegő.
2010. júl. 9. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!