Kisfiú pelenkázásánál a herèkre is kentek popsikrèmet, vagy csak mellè a hajlatba?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 10:12
1/10 anonim válasza:
Sehova nem kenek. Ahogy kislánynál se kentem.
Akkor és oda kenek célzottan, ahol probléma jelentkezik.
Megelőzésből kenni, amikor sokszor pont az okoz problémát (mert a krém miatt bepállik), pont olyan mint előre lázcsillapítót adni.
2/10 anonim válasza:
*ja, lányomnál 3 év alatt egyszer kellett kenni, pedig hiperérzékenx
3/10 anonim válasza:
Én sem használom/használtam egyik gyereknél sem állandóan. A nagynak a narancsos pisi kicsípte a bőrét, akkor kellett kenni, a kicsi 4 hónapos, ő még nem találkozott popsikrémmel. 😊
4/10 anonim válasza:
Nem, a herékre nem kentem, csak a popsira és a combokra.
5/10 anonim válasza:
Csak éjjelre kenem, de akkir a heréket is, mert reggelre kipirosodna, érzékeny a bőre.
Amúgy csak szükség eseten kenem, de akkor minden teruletre.
6/10 anonim válasza:
Helyzettől függően. Van amikor egyáltalán nem kellett használni és volt olyan amikor mindenre kentem (péniszre nem). Volt olyan pelenka ami kicsapta és volt amelyikhez semmi nem kellett. Befolyásolta a betegség, fogzás és a meleg is.
7/10 anonim válasza:
A herékre nem kenek, csak mellé a hajlatba (1 hós, most a kórházban is ezt "tanították" pelusozásnál)
8/10 anonim válasza:
Én mindenhová kenek, ezek szerint nem kéne?😮
9/10 anonim válasza:
Utolsó: szerintem baja nem lesz tőle :) Mondjuk a kukira nem tennék, de a többi szerintem oké..
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint ahány ház, annyi szokás, figyeljük, hogy minden rendben legyen, a gyerkőcök meg felnőnek, ki krèmesebben, ki kevèsbè :)
2019. jún. 17. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!