Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiú pelenkázásánál a...

Kisfiú pelenkázásánál a herèkre is kentek popsikrèmet, vagy csak mellè a hajlatba?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Sehova nem kenek. Ahogy kislánynál se kentem.

Akkor és oda kenek célzottan, ahol probléma jelentkezik.

Megelőzésből kenni, amikor sokszor pont az okoz problémát (mert a krém miatt bepállik), pont olyan mint előre lázcsillapítót adni.

2019. jún. 16. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
*ja, lányomnál 3 év alatt egyszer kellett kenni, pedig hiperérzékenx
2019. jún. 16. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Én sem használom/használtam egyik gyereknél sem állandóan. A nagynak a narancsos pisi kicsípte a bőrét, akkor kellett kenni, a kicsi 4 hónapos, ő még nem találkozott popsikrémmel. 😊
2019. jún. 16. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem, a herékre nem kentem, csak a popsira és a combokra.
2019. jún. 16. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Csak éjjelre kenem, de akkir a heréket is, mert reggelre kipirosodna, érzékeny a bőre.

Amúgy csak szükség eseten kenem, de akkor minden teruletre.

2019. jún. 16. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Helyzettől függően. Van amikor egyáltalán nem kellett használni és volt olyan amikor mindenre kentem (péniszre nem). Volt olyan pelenka ami kicsapta és volt amelyikhez semmi nem kellett. Befolyásolta a betegség, fogzás és a meleg is.
2019. jún. 16. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
A herékre nem kenek, csak mellé a hajlatba (1 hós, most a kórházban is ezt "tanították" pelusozásnál)
2019. jún. 16. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindenhová kenek, ezek szerint nem kéne?😮
2019. jún. 17. 04:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerintem baja nem lesz tőle :) Mondjuk a kukira nem tennék, de a többi szerintem oké..
2019. jún. 17. 09:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint ahány ház, annyi szokás, figyeljük, hogy minden rendben legyen, a gyerkőcök meg felnőnek, ki krèmesebben, ki kevèsbè :)
2019. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!