Ti milyen popsikrémet használtok az ujjszülött babánal?
Nekünk ìrt a gyermekorvos, de igazàból nincs szükség rá, 5 hónap alatt talàn kétszer kentem be. A popsitörlők mind aloe veràsak vagy panthenolosak, az elég, ha nem kiütéses a popsija.
A kórhàzban kérik a popsikenőcsöt, én Bepanthent vittem.
Az esetek 90%-ában semmilyet, mert sosem volt kipirosodva a lányom bőre. Az ingyenes kismamacsomagos 2 icipici Sudocream volt összesen itthon, a másodikat most bontottuk ki egy hete kb és jövő héten 9 hónapos a lány. 😊
A gyógyszertárit semmiképp sem ajánlanám, olyan összetevői vannak, amit egy felnőttre sem kennék szívesen, nem hogy egy kisbabára. Kőolaj, alkohol, vazelin... persze valamiből meg kell élni a gyógyszeriparban dolgozóknak is, ki kell termelni az ekcémás bőrt...
Infantum. És a Naturlandos a jobb.
De volt Sudocrem is, azt csak nagyon ritkán a kipirosodásra használtam.
Èn is csak akkor kentem ha kellett, vagy tudtam mikor nagyobb volt hogy piros popsi lesz(pl narancslé).
De akkor pedig cink tartalmúval kentem, amiket elöttem írtak azok majdnem mind tartalmaznak cinket.
A cink hámosító azért kell az ha már piros.
Czomoly-krém.
receptre adják, patikai kikeverős. imádtuk, mindenre jó volt, nem csak popsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!