Milyen popsikrémet használtok és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
eddig kevertet használtunk de egyre kevésbé vagyok vele megelégedve.Váltani szeretnék és tapasztalatokra lenne szükségem.Nem szeretnék nagyon drágára váltani.2013. jún. 24. 08:53
1/12 anonim válasza:
Tubusos Neogranormont, a 100 grammosat. 2000 forint körül van, de sokáig elég és nagyon jó.
2/12 anonim válasza:
Alapjáraton neogranormont használunk, de ha pirosabb a popsi akkor sudocremet, a sudocrem 900 körül van...
3/12 anonim válasza:
a két betűs drogéria saját márkása (zöld kör alakú tégely) elég jó és pár száz forint.
4/12 anonim válasza:
Neogranormont, de tégelyeset, mert ez kevésbé szárít mint a tubusos, van 100 meg 200 ml-es is. Ha elfogy akkor sudocremet, de azt nem annyira szeretem, mert nehezebb lemosni.
5/12 anonim válasza:
Én a házidokimnál írattatok ki kevert gyógyszertári neogranormonosat 150 ml, 1200 ft.
6/12 Kerria válasza:
Kislányom nagyon érzékeny bőrű, emiatt a háziorvos ír neogranormonos kenőcsöt. 200 as kiszerelés 1500-1600 Ft körül van.
Ha hasmenése volt, és nagyon kipirosodott, akkor éjjelre sudocremet használunk 125-ös kiszerelést most akciósan vettük 1500.-ért (egyébként 1900.- körül van a ára)
Nivea nagyon nem jött be, túl tömény, és zsíros, kipattogott tőle a bőre.
A drogériák saját márkásainál is sajnos hasonló a helyzet, mert kipöttyösödik tőle :(
7/12 A kérdező kommentje:
Neugranormont próbáltam,jó de elég drága és nekünk hamar elfogy.
Níveától kipöttyözött a feneke..:(
Esetleg valaki használt már Gabit vagy valami másik fajtát?
Kevert neugranormonról még nem hallottam,de holnap megyünk t.adásra rákérdezek.
2013. jún. 24. 10:26
8/12 anonim válasza:
Én a Bepanthenre esküszöm.Sajnos árat nem tudok írni.Nekem mind a 2 gyerekemnél ez vált be.Pedig mi is végig zongoráztunk mindent.
9/12 anonim válasza:
Tubusos bepanthen 2e ft körül van. Mi most gyogyszertarit hasznalunk,eddig ez a legjobb. Probaltuk a neogranormont is,a tegelyest,egy pisi a pelusba es mar sehol nincs. Pirosabb volt a feneke,mint amikor elkezdtem ra kenni,hogy ne legyen piros. Sudocrem is jo (a kezdocsomagban volt egy minta),de nagyon draga.
10/12 A kérdező kommentje:
A sudokrém nekünk jó.Lehet azt nézzük majd meg mennyi az ára...
2013. jún. 24. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!