Meddig számít újszülöttnek egy baba?
Figyelt kérdés
Hány hetes vagy hónapos koráig?
Olvastam már 10 napot, 1 hónapot, 6 hetet, 3 hónapot... Van valami hivatalos verzió?
2019. jún. 15. 21:37
1/8 anonim válasza:
Hivatalosan 6 hét, utána csecsemő, 1 éves korától kisded stb.
2/8 anonim válasza:
Mi anno iskolában emlékszem, hogy 2 hetes korig definiáltuk bár szerintem 6 hetes korig nyugodtan annak lehet venni őket
3/8 anonim válasza:
TAnítani azt tanítjuk, hogy szűkebb értelmeben 6 npig tart, tágabb értelemben négy hét. De vannak tankönyvek, amik a köldökcsonk leeséséhez igazítják a végét, a hat hetes szakirodalom elég ritka.
4/8 anonim válasza:
Jól írja az első.
Egy kisgyermeknevelő.
5/8 anonim válasza:
Iskolában két hetet tanítottak nekem is.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, ezek szerint nincs egy hivatalos, univerzálisan elfogadott életkor, mert itt is mást mondotok többen. :D Köszi mindenkinek a választ! :)
2019. jún. 15. 22:07
8/8 anonim válasza:
Én így tanultam:
6 hétig újszülött
1 éves korig csecsemő
1-3 év kisgyermek - ezen belül 1-2 tipegő, 2-3 kisóvodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!