Mi tortent? Lehet ilyen hirtelen valtozas?
Figyelt kérdés
Babam 5 honapos lesz. Eddig, szinte mar szuletesetol fogva szepen tartotta a fejet, jott sorba minden, hason szepen tartotta a kezet. Kb 2 honaposan mar gyakoroltuk, hogy tobbet legyen hason. Azota egeszen az elmult 1 hetig szepen is tartotta a kezet elon, ahogy kell. De 1 hete kb, amikor vedono szerint feszes a karja, azota oldalra teszi ki, es repulozik. Legalabbis a vedono szerint nem teheti oldalra. Nem ertem mi tortent, tornaztatom is, megyunk neurologushoz is majd. Eddig oke volt, hirtelen meg ezt csinalja. Ez normalis-e, Van ilyen e esetleg. Mar nyul a jatekokert hason az igaz, meg jatszik is, de eddig oke volt hirtelen elojohet egy feszesseg. Ugy tudom nem jo jel, ha repulozik...aggodok, mert nem tudom mi ez.2019. jún. 15. 08:58
1/6 anonim válasza:
Ha csak néha repülőzik az nem baj. Lányom is csinálja ha elfárad hason vagy ha éhes, mérges, nem akar hason maradni.
Ha valóban feszes akkor a torna megoldja. Mi is járunk dévényre.
Nagyon ne parázd túl.
2/6 anonim válasza:
Valamennyit repülőzhet, az normális, csak ha túl sokat csinálja, jelent problémát. Ne aggódj, nem hiszem, hogy bármi is változott volna. 😊
3/6 A kérdező kommentje:
Koszimom
2019. jún. 15. 09:39
4/6 anonim válasza:
Minden baba repülözik, így erősíti a hátizmait, ezzel nem kell neurológushoz menni, csak a neten terjedt el egy ilyen baromság, hogy ez baj, persze én is ráharaptam, csak mi eleve jártunk dévényre és ott rá tudtam kérdezni.
5/6 anonim válasza:
#4 szinte szószerint ezt akartam írni. Az én babám tenyleg feszes volt (egy kicsit még mindig az) és nekem is a Dévényes mondta hogy ne izguljam túl mindenki csinálja.
6/6 anonim válasza:
Nekünk is azt mondta a gyermekorvos, hogy semmi problémát nem jelent, egyfajta "felfedezés" nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!