Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más csemetéje is alszik így?

Más csemetéje is alszik így?

Figyelt kérdés
17 hónapos lesz a kisfiam 4-én. Reggel 7-kor kel, de már 10-11 fele beájul, alszik 2-3 órát, és aztán este 8-9-ig bírja.
2010. júl. 8. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
14 hós lesz, kb, ugyanez. fél 7kor (jobb esetben 7kor) felkelés, 11-12kor alvás (változó mennyit, de ált. 1 óra) este 8kor alszik. Nem alszik délután, csak nagyon ritkán, de akkor is 9kor már elálmosodik.
2010. júl. 8. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ezt ezt én már előnynek érzem, hogy korán kel, de korán is alszik. (főleg hogy hallom hogy más gyerekek még este 10kor is sírnak)
2010. júl. 8. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én lányom is hasonlóan alszik.

7-kor kel, 11-11:30-kor megy aludni, lenyom 2,5-3 órát, majd este 8-kor megy újra aludni.

Ismerős másfél év körüli babák mind du.1 körül mennek aludni. Az enyém hamarabb elfárad, hát ez van :)

2010. júl. 8. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
az én 22 hós kislányom is ilyen...:)
2010. júl. 8. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Augusztusban lesz két éves a lányom és ugyanígy alszik. Reggel fél hétkor ébred, 11kor ebéd és háromnegyed 12 körül már alszik általában két órát. Este hétkor fürdés, fél kilenc körül alszik el.

Gyakran már fél 11kor közli, hogy ebéd és a végén megkérdezi, hogy Alszunk?

2010. júl. 8. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
19 hónapos kisfiam mostanában rossz esetben fél 6-kor, jó esetben fél 7-kor kel, utána délben alszik változó, hogy mennyit (1-2,5 óra), és minden este 8 és negyed 9-kor alszik. Neki ez a rendszere, ami szerintem nem rossz, nem mondom, néha kelhetne később egy kicsit, de az nagyon jó, hogy este van egy kis időnk egymásra apucival!!
2010. júl. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!