Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normalis, hogy egy 6 hetes...

Az normalis, hogy egy 6 hetes baba csak a kezemben tud nyugton lenni?

Figyelt kérdés
Ha nem eszik akkor sir folyamatosan addig mnig kezembe nem veszem. Ott megnyugszik es meg el is szundit. De ha leteszem akkor megint nyugolodni kezd es megint sir. Lehetseges, hogy mar elkenyeztettem? Mit tegyek? Probaltam sirni hagyni de nem hagyta abba, sot annyira felcukkolta magat, hogy egesz nap uvoltott. Mit tegyek?
2008. nov. 12. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez nem normális.Mármint hogy kéne hogy tudjon az ágyában aludni. Lehet hogy túl sokat cipelted idáig? Megszokta?

Próbád meg hordozóban elaltatni esetleg. Kicsivel jobb mint a kezed.

Igazából nincs probléma akkor sem ha a kezedben alszik csak bírd energiával, és legyen elég kitartásod.Mert sajna ha nincs ki segítsen ez elég nehéz lesz a háztartás mellett.

Próbáld meg esetleg a kiságyban mellé rakni valamit amivel a kis háta érintkezhet vagy a hasa, hátha be tudod csapni és azt hiszi hogy a kezedhez ér hozzá, bár ezek a picik igen okosak.

(Biztos hogy csak az a baj hogy leteszed? Nem fájhat a hasa vagy valami más?)

2008. nov. 12. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem még nincs veszve semmmi.

Az én babómnak is volt ilyen időszaka,hogy csak kézben,most mégis ügyesen-okosan alszik a kiságyában.

Rád van szüksége,add meg neki.:)

4 hós kicsi fiú anyukája

2008. nov. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!