Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos baba köhécsel és...

1 hónapos baba köhécsel és kifolyik a száján néha a tej, mire utal ez?

Figyelt kérdés
Védőnő kérdezte szokott-e ilyen lenni , de elfelejtettem vissza kerdezni tole hogy mire utal ez ( cumisuvegbol eszik).

2019. jún. 8. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Elso korben utana telefonalnek a vedononek, en is volt, hogy utana kerdeztem, amit mimor vagy kinn volt elfelejtettem vagy eljottem tole. Azert van, hogy barmikor tudd hivni.

Tippem az lenne, hogy a gyomrabol ami visszajon. Babam is szokott ilyet ritkan, altalaban akkor, amikor visszajon neki, de o nem az a fajta, akinek kijon, hanem vissza nyeli. Igy csak pici tej jon ki.

2019. jún. 8. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
1 vagyok, vagy a masik, hogy a cunisuvegbol gyorsan megy a tej.
2019. jún. 8. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) igen felhívnám én csak hétvégén nem akarom zavarni illetve mondta is, de addig kivancsi lettem volna h mi lehet a jelentősége mert a lapon kérdésként szerepelt es tett oda egy x-et h neha.
2019. jún. 8. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A masik, ami most jutott eszembe, hogy nalunk pl a szobaban van hosszu szoru szonyeg, nekem erre azt is mondta a vedonom, hogy az is zavarhatja :)
2019. jún. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!