Barátnőmnek vigyázok a babajara. Felebredt és nem tudom vissza altatni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Barátnőm elment a párjával szülinapra és én vigyázok rá.
Sírt de már megnyugodott és fekszik nézelődik, miért nem akar vissza aludni?
2019. jún. 6. 22:42
1/7 anonim válasza:
Keress babaaltató zenét. Cumi esetleg? De lehet a pelus is tele van. Nem könnyű elaltatni a piciket, de a legjobb ha az anyukája altatná. Megérzik ha nincs a közelben az édesanyjuk.
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy kialudta magát (egy időre), legalábbis kislányom szokott ilyet csinálni.
Mennyi idős a baba? Esetleg hiányzik az anyja?
3/7 A kérdező kommentje:
Néztem a pelus tiszta, cumi van a szájában
2019. jún. 6. 22:47
4/7 A kérdező kommentje:
4 hónapos
2019. jún. 6. 22:47
5/7 anonim válasza:
Ha nem sír, akkor hagyjad biztos nem álmos majd visszaalszik.
6/7 anonim válasza:
Mivel ki aludta magát így nem fog azonnal vissza aludni. Vedd fel beszélj hozzá érezze, hogy nincs egyedül. Próbáld meg megetetni, hátha éhes picit. Egyébként mennyi idős?
7/7 anonim válasza:
Miért akarod visszaaltatni ha most ébred, szerinted egy babs csak alszik folyamatosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!