A cukkinit ki kell magozni bébiétel készítésekor?
Figyelt kérdés
Főzelék készítésére gondolok babáknál. (cukkini, krumpli)
Mivel lehet esetleg még kombinálni a cukkinis főzeléket?
2010. júl. 8. 10:34
1/7 anonim 

válasza:

igen, magozd ki. átmegy rajta a mag, de meggyötri. ha már adsz neki husit, akkor azzal. enyém is nagyon szereti - én utálom, még készíteni is... áh. szerintem ne keverd mással, max. krumplival.
2/7 anonim 

válasza:

Szia!
Hát én sohasem magoztam ki (mert akkor szinte nem marad semmi a cukkiniből), és nem vettem, észre, hogy baja lenne tőle a babámnak.Én még céklával szoktam keverni vagy rizzsel.
11hós baba anyuja
3/7 anonim 

válasza:

én se magozom ki, úgyis turmixolva kapja. Semmi baja nem volt még tőle. 15 hónapos.
4/7 anonim 

válasza:

A zsenge cukkinit sosem magoztam ki, a nagyobbakat pedig magunknak is kimagozom pl rántott cukkinihez.
5/7 anonim 

válasza:

Tegyél bele sárgarépát, de lehet még brokkolival is.A répától nagyon fini lesz az izetlen cukkini.
6/7 anonim 

válasza:

Sosem magoztam ki, jól megfőztem, és semmi problémát nem okozott. Én pici fokhagymát és kaprot tettem a főzővízbe, krumplival sűrítettem, aztán mikor ehetett már húst is, akkor a csirkemellet is dobtam bele. Turmixolva adtam, nagyon szereti a lányom még a mai napig is, pedig már nagylány, és azt (is) eszi, amit mi.
7/7 anonim 

válasza:

Én sem magoztam ki soha, úgyis turmixolom. De olyan hatalmas cukkiniket nem szoktam venni. Szinte nem is látni benne a magot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!