Melyik etetőszéket ajánlanád, ami kis helyen elfér és könnyen tisztán tartható a huzata?
Három pici gyerekem van, ebből egy ikerpár. Ikea Antilop széket ajánlom. A nagynál még volt nekünk is dönthető, hiába volt szuper, textiles lemosható a huzata, nem szerettem, nehéz volt tisztán tartani, mert az ételdarabok lepotyognak, kenődnek a huzat redői közé, odaesett a morzsa, utálatos volt. Még nem volt egy éves a nagy, amikor Antilopra váltottunk. Annyira bevált, hogy a kicsiknél inkább kivártam az ülni tudást (10 hónap), addig pihenőszékben ettek, de mégegyszer nem akartam huzatos, dönthető széket. Az Antilop minden étkezés után maradéktalanul tisztára törölhető. A gyerek is szeretik, nem véletlenül a legnépszerűbb Ikea termék. Elnyűhetetlen, kb. minden közintézmény, étterem ilyet használ, ahol van etetőszék.
Ha mindenképp ragaszkodsz a huzatoshoz, ilyenünk volt, ennek nagyon jó minőségű, puha textiles amúgy a huzata:
A Touragoo Candy plusz ikertestvére ez a szék egyébként, azt is sokan szeretik.
Nekünk peg perego príma papa zero szekunk van, nagyon szeretem. Jól tisztítható, kis helyen elfer, állítható magasságú és nem utolsó szempontként illik a lakasunkhoz.
20 hónapos a nagyfiam használja, két hónaposak az ikrek, nekik us ilyet szeretnek majd venni.
Az ikeás teljesen jó, árban is ott van.
Nekünk most sima magasító van (bele lehet csatolni, székre stabilan rögzíthető), ezt jobban szereti. 2 éves kora óta használjuk.
Gépben mosható a huzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!