Espiro optima autósülésről van teszt valahol? Vélemények?
Figyelt kérdés
Mennyire biztonságos, tesztelték?a design, és az hoyg 9-25kg ig van, szuper lenne, csak nem tudom megmerjem e venni:)2010. júl. 8. 08:12
1/8 anonim válasza:
Tesztről sajnos nem tudok. De mi ilyet használunk, eddig minden ok. Sajnos sehogy sem engedhettünk meg magunknak drágábbat :(
2/8 A kérdező kommentje:
besafe és ezközött vacillálok
és fontos szempont hoyg 2 év után is jó legyen, ne csak 18kg ig
2010. júl. 8. 08:30
3/8 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg lehet 25kg ig használni?
2010. júl. 8. 08:31
4/8 anonim válasza:
igen, elvileg igen..... :) gyakorlatilag még nem tudom :) még csak 12 a babám
5/8 anonim válasza:
Szia!
Hát, ha a besafe a másik választottad, akkor egyértelmű, hogy a besafe-t válaszd, ne is gondolkodj, nem egy kategória a 2.
6/8 A kérdező kommentje:
oké, de a besafe csak 18 kg ig van, kb 2 év
2010. júl. 8. 11:36
7/8 anonim válasza:
Hát gyerekfüggő, az én kislányom 21 hónapos és 10,2 kg, 84 cm, én 6 évesen voltam 18 kg :)
Na, de szerintem ne csak azt nézd, hgoy tovább jó, hanem az egyik egy biztonságos, jóminőségű, megbízhtó autósülés, a másik pedig autósülés - mert a kresz előírja-, rondán hangzik, de sajna így van.
8/8 anonim válasza:
Igen, 0-18 kg-s, de van következő mérete 15-36 kg-s méret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!