Vélemények erről az autósülésről?
Bolthely.hu/manobabahaz/id/00941_Nania__Cosmo_Lx_Sunny_0-18_kg_autosules
Sajnos nem tehetjük meg, hogy több tízezer forintot adjunk ki gyerekülésre... De szeretném azért a gyerkőcöt biztonságban tudni.
Szerintem jól néz ki, főleg, ha lányod van :)
Légyszi legközelebb ne a kérdés címébe tedd a linket, mert az oldal nem szereti a hosszú egybefüggő szavakat :)
Jol nez ki az tuti :)
de nem tudom, hogy biztonsagos-e.....en nem ertek hozza.
Jól néz ki,de ezekről sajnos tudni kell,hogy műszálas a huzata és nyáron tocsog benne a gyerek,mert semmit nem szellőzik...
Hány kg gyereknek kellene?
Mert ha 9 kgnál több akkor vannak még jobb ülések is.
Bocsánat a linkelésért, ezt nem tudtam...:)
A pici lányunknak akarjuk lassan lecserélni a hordókát gyerekülésre, és ezért keresgetek most. Már kb. 9 kg körül van. Olvasgatom itt, hogy törésteszt meg egyebek, aztán ha rákerseke egy jól megfelelt ülésre a neten, az állam leeseik, hogy 50-60 vagy még több ezer forint... Sajnos mi ezt nem tehetjük meg, azt mondom, hogy még a 30 is nagyon húzós... De azért szeretném őt biztonságban tudni... Vagy ez pénz nélkül nem megy?! Ha tudtok vmi jó minőségű ülést, korrekt áron, légyszi írjátok meg.
Köszönöm!
Concord Trimax Pure 9-36?
Tudom elég nagy kategória, de Brendonben elég tűrhető az ára, és öamtc tesztje szerint ajánlatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!