Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fel 6 és 6 között kel a 9...

Fel 6 és 6 között kel a 9 hónapos lányom. Hogy tudnám megváltozzon kicsit, hogy 7ig elaludjon?

Figyelt kérdés
Már 7 óra is nagyon jó lenne. Éjjelt se alussza végig. 8kor alszik, tovább nem birja.
2019. jún. 3. 06:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Követem, az én fiam 20 hónapos és még mindig nem jöttem rá, hogy mit kéne csinálnom, hogy tovább aludjon. Ő egy évesen kezdte átaludni az éjszakát, persze ez se törvényszerű. Mindig van vmi ami ezt felborítja (pl most két napig egy betegség miatt éjjelente 3-4 órát kukkorékolt).

Olyan8-fél9 körül alszik el és legjobb esetben 6-fél7-kor kel. Napközben egyszer alszik kb 2-2,5 órát. De ha kevesebbet alszik se alszik többet éjjel.

Úgy gondolom max 4 év és kiverni nem lehet majd az ágyból.

2019. jún. 3. 07:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tudod megváltoztatni, majd magától változik egyszer. Az én fiam 2 éves koráig 5-fél 6 körül kelt, este 9-kor aludt el és napközben se aludt túl sokat. Most 3.5 éves, 6-fél 7-nél nem alszik tovább. Ilyen típus. Próbáld meg elfogadni, hogy ilyen. Ha fáradt vagy, aludj vele, amikor csak tudsz.

Első válaszolónak pedig nem értem a problémáját. Szuperül alszik a gyereked, becsüld meg!

2019. jún. 3. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Türelem. Majd ha oviba/suliba kell menni, 7-kor úgy kell kirimánkodni őket az ágyból.... ja az én fiam 5-kor kel :D
2019. jún. 3. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatd egy órával tolni a napi rutint, de nem lesz egyszerű.
2019. jún. 3. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
A nagy fiam volt ilyen. 2 éves korátol 9-6ig alszik. Most 6 eves és nem valtozott.
2019. jún. 3. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem bevált, hogy lehúzom a redőnyt vaksötétre, és kicsit világosítok, ha szeretném, hogy felkeljen. Ez mindig bevált, 3 nap alatt át fog állni. Lehúzott redőny bukóra nyitott ablakkal a legjobb.
2019. jún. 3. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 5 évesen is ilyenkor kel magától. És csak 4 éves korától aludja át az éjszakát, este fél9-kor alszik el, délután meg 2 éves kora óta nem mindig hajlandó aludni. (A testvére már 3hósan este 7-től reggel 7-ig aludt és még nagycsoportosan is aludt délután néha 3 órát is.)
2019. jún. 3. 11:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet változik. :(
2019. jún. 3. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem változik.
2019. jún. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!