Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3 éves gyermek mennyire...

A 3 éves gyermek mennyire kombinálhat a "kis fejébe"? (LENT! )

Figyelt kérdés
picike epilepsziás és mikor elmúllóba van a rohama és természetesen más is ott van körülötte nem csak a szülei...az anyukája előtte meséli hogy mi hogy történt....mi járhat a kisgyerek eszébe olyankor mikor hallja? szegény beszélni sem bír olyankor...
2010. júl. 7. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy 3 éves a maga módján már nagyon jól tudja, hogy mi folyik körülötte, még ha rossz is :( Sajnos. Viszont mivel rendszeres a betegsége, neki ez normális úgymond. Szóval nem stresszel még annyit rajta, mint a felnőttek. Reméljük, kinövi.
2010. júl. 7. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
hát igen reménykedünk! köszi a választ!
2010. júl. 7. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az epilepsziás roham után legalább 30 perc, mire feltisztul, és a "jelenbe" kerül. Szóval akkor még sokat nem foghat fel.

Amúgy tökéletesen kombinál.

Lányom 21 hós volt, mikor szültem a kistesót a kórházban. Nagylányom átcsoszog reggel apához, : "hol van anya?" kérdéssel. Apa mondja, hogy a kórházban. Mire a lányom kis gondolkodás után: "Apa elmegy dolgozni, akkor én egyedül maradok? "- na ennyire kombinál...

2010. júl. 16. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Szegeden ajánlottak egy ismerősömnek egy látót, aki kiderítette, hogy lányuk nem is epilepsziás, és 3 kezeléssel elmúltak a tünetei...

Ha a gyógyszer nem javít a gyereken, érdemes lenne utánajárni..

2010. júl. 16. 20:25
 5/6 A kérdező kommentje:
értelek! ....de én a betegségével kapcsolatba gondoltam hogy mit fog fel azzal kapcsolatba amikor az anyukájáék arról beszélgetnek előtte....
2010. júl. 16. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért ha a háta mögött beszélnek róla, akkor az jobb? Szerintem egy ilyen problémát legjobb a kezdetektől nyíltan kezelni és igenis a gyerek előtt beszélni róla. Mert felfogja, hogy ez nem szégyelni, titkolnivaló dolog. Hanem nyugodtan elmesélheti ő is. A másik pedig, ha tudja ő is mi hogyan történik az sem baj, mert a kiszámított dolgokat könnyebben vészeli át ő is.

Ráadásul 2010-et írunk egy epilepsziás rohamot ne kezeljünk már úgy, mintha nem is tudom mi lenne. Ezzel jár, el kell fogadnia a gyereknek is. Nem hiszem hogy a szüleinek a megalázás, megszégyenítés lenne a céljuk. Ha normálisan beszélnek róla, akkor semmi kivetnivalót nem látok ebben.

2010. júl. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!