Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor tudtatok kettesben...

Ti mikor tudtatok kettesben lenni a párotokkal baba mellett? Mi soha nem tudunk mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon hiányzik hogy összebujjunk meg a szex is. De nem mehetek a gyerektől másik szobába mert mindjárt felebred. Már 1 hónapos koratol szoktattuk a saját ágyában saját szobájában de nem maradt egyedül. Mindig sírt csak akkor van nyugodtan ha mellette fekszek.. Csak pisilni megyek ki már sír és csak úgy alszik vissza ha magamhoz ölelem. Nappal vigyázna rá anyukám de akkor dolgozik a férjem.
2019. jún. 2. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk is volt ilyen időszak, habár Ő is saját ágyában aludt, nem feküdtem mellé, nem is lehetett, de sokat ott voltam mellette. Amikor már láttam rajta, hogy mindjart elalszik, kimentem, amikor sírt, hívott magához, visszamentem. Ezt az 1. éjszaka megcsináltam 25x, következő éjszaka csak 15x, majd egyre kevesebbet kellett bejárkálni, mert megtanulta, hogy ha szükséges, akkor tud szolni és én ott vagyok. Igaz, hogy fárasztó, de 1-2 hét alatt át lehet állni. Nekem bevalt. Szerintem nem sírni hagyni kell, hanem bizalmat építeni.

Most 3 éves, olvasok Neki, még egy picit simogatom és elköszönünk egymastól, szépen elalszik egyedül.

2019. jún. 2. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Mennyi idos? Nalunk is ez volt, 1-1,5 eves kor kozott lett jobb, azota estenkent mar 2-3 orat gond nelkul ki tudok jonni tole, de megprobalhatod a babafeszket ugy, hogy elotte egyuttalszol parnakent a babafeszekkel, hogy atvegye az illatod, es azt magatok koze csempeszed, es szep lassan hozzaszoktatod.
2019. jún. 2. 14:19
 13/14 A kérdező kommentje:
7 hónapos
2019. jún. 2. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Szexeljetek a gyerek elött.
2019. jún. 5. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!