Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, nálatok mennyire...

Anyukák, nálatok mennyire csúszkál a bekötött gyerekülés az autóülésen?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy gyerekülést, amit az autó biztonsági övével kell az autóüléshez rögziteni. Namármost követtük a leirást meg minden, de nem érzem stabilnak a rögzitést, mivel csúszkál az egész gyerekülés az autóülésen. Kicsit zavaros:) Normális valamennyi elmozdulás?
2010. júl. 7. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen ülés ez? 9-18 stb.? Vagy esetleg még a hordozó?
2010. júl. 7. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha jól van bekötve és jó maga a gyerekülés akkor szerintem nem szabadna csúszkálnia. A miénk stabilan a helyén van.
 3/11 anonim ***** válasza:
NEM!Annak stabilan kell illeszkednie az autó üléséhez, nekünk se csúszkál egy picit sem.Nagyon rá kell szorítani az övet!
 4/11 anonim ***** válasza:

nekünk egy picit sem csúszkál. Nem szabad neki, pont az a lényeg, hogy stabilan maradjon egyhelyben. vagy nincs jól ráfeszítve a biztonsági öv vagy nem túl jó az ülés és így nem biztonságos.

Milyen fajta?

2010. júl. 7. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:
9-36 kg gyerekülés. Hát nemtom, próbáltuk annyira szorosan bekötni, amennyire csak lehet, mégis mozog valamennyit:( Igy nem merem beleültetni a lányom. Köszi a válaszokat. Holnap jobban ráfekszünk a témára.
2010. júl. 7. 20:59
 6/11 A kérdező kommentje:
touragoo gyerekülés
2010. júl. 7. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
a miénk sem csúszik egyáltalán. Arra kéne rájöjjetek, hogy hol enged. Vagy a biztonsági öv túl laza, vagy a gyerekülés egy csavarja van kilazulva.
2010. júl. 7. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

szerintem ha az autó övével rögzíted, akkor nem tudod annyira megszorítani az övet, hogy ne csúszkáljon, mert az öv ha nem megrántod hanem húzod, akkor enged valamennyit. Szerintem nekünk is "csúszkál". Meg én is tudok mozogni, ha bekötöm magam az övvel, nem vagyok ott tök stabilan. Tök stabilan az isofixes ülések állnak.

Persze nyilván meg kell nézni hogy mennyire csúszkál, de csúszkálhat. Akárhogy gondolkodom rajta, engednie kell az övnek. Persze meg nem esküszöm rá, ezt most csakúgy fejből írtam.

2010. júl. 7. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad mozognia, vagy rosszul kötöttétek be, vagy valami gáz van vele, mert a mienk is úgy áll, mint a cövek, meg se lehet mozdítani, és a használati utasításban is benne van, hogy teljesen stabilan kell állnia, ha jól van bekütve.
2010. júl. 7. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Annak nem szabadna mozognia... Nekünk Römer King van, de meg sem lehet mozdítani. Szerintem rosszul kötöttétek be, nézzétek át még egyszer, vagy kérjetek segítséget attól akitől kaptátok az ülést. Ha mozog, akkor nem szabad beleültetni a babát!
2010. júl. 7. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!