Gyerekorvosnak illik/szokás pénzt adni?
Szia! Kérdés az, hogy miért ő jár hozzátok? Normál esetben a kórházból való hazajövetel utáni napokban kell kimennie a dokinak, utána, ha nem indokolt te viszed a bébit. Szóval ha azért jön, mert indokolt, akkor szerintem adj. Ha meg nem indokolt, akkor miért nem te viszed a gyereket hozzá?
Üdv.
Semmit se csinálj, ez a dolga.
Te kapsz a munkádért külön pénzt bárkitől?
Majd kap elég szép fizut.
Egyébként ami eddig nem szokás ilyen téren, azt nem is kellene bevezetni!
Majd a végén csak akkor lesznek hajlandóak (TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!) , ha valamit kapnak.
Ennyi erővel járna pénza buszsofőrnek, mert már hatodszor utaztál a buszán és elvitt a tescoig . pl.
Szóval ezen ne idegeskedj, ne gondolkodj, felesleges, és hidd el, ha igazi gyermekorvos , akkor nem is várja el tőled!
Mi Adni akartunk pénzt a gyerekorvosnak,de nem fogadta el,azt mondta neki ez a dolga és megkapja érte a fizetést.
Szerintem,ha ilyen sokszor kijár hozzátok akkor kb.olyan ezrest illik neki adni,és ha nem fogadja el akkor legalább tudja az ember,hogy egy tisztességes orvosa van a gyermekének,ami nagyon ritka manapság,sajnos!
Ha csak jön és nem te hívod akkor miért kellene neki pénzt vagy bármit adni?!
Sajnos itt kezdődik, hogy egy idő után a megjáró szolgáltatások után plussz pénzt várnak el tőlünk. Én postán dolgoztam, senkitől nem kértem +egy 100-ast mert felvettem a levelét.
Szóval szerintem ne adj neki, de ha tanácstalan vagy simán kérdezz rá, én ezt tenném.
Üdv
Szia! Akkor biztos egy nagyon ráérős a dokitok, hogy ki tud menni minden babához... Ha nem te hívod ki, akkor adjon neki a radai rosseb, mert akkor ez az ő hobbyja.
Üdv.
Lehet, hogy nem ér rá annyira csak lelkiismeretes, még szerencsére vannak ilyen gyerekorvosok, bár ritkák mint a fehér holló. Örülj neki, hogy kimegy és nem neked kell mászkálni a picurral. Bár szerintem az oltást úgy is a rendelőben kell hogy beadja akkor menned kell.
Egyébként,annak üzenem aki írta, hogy meg vannak fizetve annak üzenem, hogy sajnos nincsenek és a nővérek és asszisztensek sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!