Ha a babáknak 1 réteggel több ruha kell, mint nekünk, akkor nyáron is kell rá 1 vékony hosszúujjú?
Figyelt kérdés
Kb hány fokban nem fog fázni nyári ruhában?2019. máj. 28. 19:26
1/6 anonim válasza:
Amikor neked jól esik a póló, akkor kell neki...
Ha neked elég lenne a bikini akkor nem kell neki..
Pl nekem volt olyan, hogy legszívesebben semmit nem viseltem volna el magamon, akkor volt pólós bodyban az újszülöttem..de ha aludt akkor letakartam egy pelussal
2/6 anonim válasza:
Ha neked meleged van egy szál trikóban akkor ő meg fog főni hosszú ujjúban. Kánikulában még az újszüllött is. Pucéran 37 fokban nevelkedett eddig, 35 fokban pelenkában bodyban is izzadni fog.
3/6 anonim válasza:
Azért ennyire ezt a "réteget" nem lehet általánosítani, nekem a kisfiam 40 fokban született nyáron, légkondi a kórházban nem volt, a babák pelenkában és kis trikóban feküdtek. Nem tudom mekkora a babád de nagy melegben könnyen lehet hogy elég lesz egy body összesen a pelus felé. Azt is vedd figyelembe hogy ha olyan meleg van hogy te szívesen lennél egy szál bugyiban, attól még az utcára nem mész úgy, de a plusz egy réteg viszont, ahhoz lenne értendő. Mindenképp vegyél rövidujjú bodyyt, (bár most úgy nézem idén már sose lesz nyár :D) és majd valami kis nadrágot, vékonyat is.
4/6 anonim válasza:
Azért ennyire nem kell szóról szóra betartani ezeket az íratlan szabályokat. Ez kb. olyan, mint a "terhesen kettő helyett kell enni".
5/6 anonim válasza:
Esetleg az első hetekben kellhet rá ha nem állt még be a hőháztartása. De azért akkor se a napon kánikulában. Én abból vettem észre a babámon hogy kicsit fázik hogy nem tudott aludni, negyed óra után mindig felriadt. Kapott egy vékony hosszú ujjút, és aludt 3 órát.
6/6 anonim válasza:
Hülyeséget írtam, mert pici babát ne vigyél napra kánikulában, de nem ez volt a lényeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!