Ha tehéntejet nem lehet adni 1 éves kor alatt és az ételekbe se lehet tenni, akkor palacsintát miért lehet adni?
Szerintem az ételébe lehet belefőzni, főleg ha nincs laktózérzékeny a családban.
Én 8 hósan kezdtem a savanyított tejtermékeket, 9-10 hós korától már simán adtam neki gyümölcslevest, meg tejjel habart főzelékeket, leveseket. Viszont tejet csak 1,5 éves korától kezdtem itatni vele (tehát magába tejet).
21 hós kislány anyukája
Palacsintatésztát lehet szódavizzel is lekeverni,akkor nem kell bele tej.Én is úgy szoktam csinálni.Lehet erre a palacsintára gondoltak abban az újságban.
Egyébként az én kislányom már elmúlt 1 éves,amikor adtam neki tejjel készült ételeket meg magát a tejet,sőt a palacsintát is.Sztem jobb megvárni az egy éves kort,utána már ehet mindent a baba.
Hát elég nagy hülyeség ha tényleg van benne tej.
Az első válaszolónak üzenném, hogy a bolti tej is tej mert csak arra írható rá hogy tej amiben semmi más nincs csak tej persze kezelve és ezért biztonságosabb , mint a házi tej ami tele van bacikkal és nincs minden tétel bevizsgálva.
A tejital és tásainak nincs köze a tejhez.
Igazad van, szerintem se lehet, se a tojásfehérje se a tej miatt.
és a tejjel NEM az a baj amúgy hogy bolti e vagy házi hanem a fehérje benne allergizálhat.És ez a boltira is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!