Leesett az ágyrol mit tegyek?
Figyelt kérdés
9 honapos leesett az ágyról közepen jatszott velem.egy masodpercre kellett felkelnem, mar csak azt vettem eszre, hogy esik, nem értem el időben :( Hasra esett nagyon sírt. Ezzel korhazba kell menni vagy mi legyen? Mit kell nezni rajta? Szőnyegre esett fél meteres franciaágyról. Soha tobbet nem.hagyom rajta egy masodpercre se!!!2019. máj. 22. 10:44
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baja lenne ettől. Ha nagyon parázol nézesd meg a gyerekorvossal.
2/8 anonim válasza:
Ha normàlisan viselkedik semmi teendő.
Fog ő még bőven esni! Rossz szokása a gyerekeknek...
3/8 anonim válasza:
Dehogynem hagyod rajta! Nyugi, ne parázd túl!
Fejét beütötte?
Meg tudtad vígasztalni?
Evett/ivott azóta?
Milyen kedve van?
Fejet ért ütésnél fontos, hogy nem lett-e aluszékony? Hányt-e? Szalajt-e a szeme? stb
4/8 anonim válasza:
Amúgy gyanítom, ha már gyk-n kérdezni tudod, akkor megnyugodott és kutya baja sincsen már.
5/8 anonim válasza:
Szintén 9 hónapos, elmúlt 1 hónapban 3x esett le az ágyról (előtte nem). Ha a földön ült, a testvére szintén 3x borította hátra, koppant a feje :( Én is idegeskedek ilyenkor, de nem tapasztaltam semmit rajta.
6/8 anonim válasza:
Kislányom is leesett tegnap.. Nem vettem észre hogy felébredt. Ahogy megláttam eszeveszetten rohantam oda sírt, mire oda értem elkezdett rajtam nevetni 😂 Hát köszi mondom, szívrohamot kapok te meg nevetsz 😂
7/8 anonim válasza:
Ohh
Mégcsak most?
Ne aggódj
Meg tudtad nyugtatni?
Fejére esett?
Amuszékony, vagy sírosabb, kóválygó tekintet..
Van egy lista amit meg kell nézni rajtuk
a neten.. megtalálható ( megkeresem közben)
A lányom 8 hetesen esett le..lekúszott!!! 200*180-as ágy közepéről..
Semmi baja nem lett
8/8 anonim válasza:
Nazzi, mennyi ideig hagytad magára, hogy a 8 hetes kislányodnak sikerült “lekúsznia”? 🤔 Ennyi idősen ez elég meredek, biztos csodagyereked van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!