Miért csöpög az Aventos csőrős kemény végű itató? Másnak is csöpög?
Nekem nem csöpög, egyáltalán nem sz@r, sőt.
Anno fiamnál annyit szenvedtem a csőrős poharakkal, itatólkkal, ez egy áldás azokhoz képest.
Nekünk még csak avent van, de én sem tudtam belőle normálisan inni, nemhogy a fiam.... De próbálkozunk. És az a kis szelep pedig szerintem is a levegőzéshez kell, hogy tudjon inni. Én azt vettem észre, hogy akkor megy az orrába, ha túlságos meg van döntve.
Én azt gondolom, hogy mivel ennek az a célja, hogy a pohárból való ivásra hasonlítson, nem kell annyira megdönteni, (mint a cumisüveget)és akkor is jön belőle ha szívja. Mikor mi iszunk üvegből, akkor is hagyunk levegőt.
Szerintem ezért van, de én is lehet kipróbálom a mam-os itatót, már összehasonlításképpen is.
Nekem az a bajom vele, hogy mivel ebéd közben is iszik a babám, a répapüré meg hasonló színes ebédek megfogják a fehér csőrt, és nem tudom semmivel lemosni... :o(
Off: de ha valakinek van erre valami megoldása, szívesen várom még a válasz mellett...
Az a pici lyuk a nyomás kiegyenlítésére van, mert ha nem tudna belemenni levegő, akkor előbb-utóbb nem tudná kiszívni az innivalót.
Ne döntsd meg annyira, hogy ott kijöjjön a víz!
Nem értem, nekem semmi problémám vele. Egyszer csavartam csak rá rosszúl a tetejét és akkor tényleg ömlött, de az az én hülyeségem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!