Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csöpög az Aventos...

Miért csöpög az Aventos csőrős kemény végű itató? Másnak is csöpög?

Figyelt kérdés
Van ott egy kis nyilás és abból jön pár csepp amikor abbahagyja az ivást. Ahpl szívja onnan nem jön semmi az jó.
2010. júl. 7. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Azon a lyukon levegőzik, miközben iszik a másik lyukon.
2010. júl. 7. 08:49
 2/9 A kérdező kommentje:
És annak csöpögni kell mert elég kellemetlen tiszta víz lesz a ruhája, ha abbahagyja az ivást.
2010. júl. 7. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert sz*r!Már bocsánat!A kis nyílásból csak 1-2 csepp jött ki,de a nyakánál!Ott aztán ömlött(nagyon idétlen a szelep megoldása,ha nem teljesen pontosan tekered rá a nyakat,nem zásr)!Gyorsan túl is adtam rajta.Nagyon sokan panaszkodnak az Avent üvegekre.Azt tudom,hogy a következő babánál mást választunk.Most Mam-ost használunk,és egy csepp nem sok,annyi sem folyik ki.És nem mellesleg olcsóbb is...
2010. júl. 7. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is csöpög ott :( nem értem miért és hogyan :( nagyon bosszant, mert ar orrába folyik meg mittudom én
2010. júl. 7. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen 1 nyílásos van, és abból is csöpög, mert amikor megszívja, benne marad pár csepp a szelep felett a csőrben, és az kijön sajnos.
2010. júl. 7. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is csöpög mindenhol, még jó, hogy lehet kapni ennyi pénzért:-( Áttértünk a NUK csöpögéspentes poharára (igaz nem a kemény csőrűről beszélek, hanem a szilikonosról), és teljesen meg vagyok vele elégedve. Igaz, drágább, mint az avent-es, de legalább azt tudja, ami rá van írva.
2010. júl. 7. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem csöpög, egyáltalán nem sz@r, sőt.

Anno fiamnál annyit szenvedtem a csőrős poharakkal, itatólkkal, ez egy áldás azokhoz képest.

2010. júl. 7. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk még csak avent van, de én sem tudtam belőle normálisan inni, nemhogy a fiam.... De próbálkozunk. És az a kis szelep pedig szerintem is a levegőzéshez kell, hogy tudjon inni. Én azt vettem észre, hogy akkor megy az orrába, ha túlságos meg van döntve.

Én azt gondolom, hogy mivel ennek az a célja, hogy a pohárból való ivásra hasonlítson, nem kell annyira megdönteni, (mint a cumisüveget)és akkor is jön belőle ha szívja. Mikor mi iszunk üvegből, akkor is hagyunk levegőt.

Szerintem ezért van, de én is lehet kipróbálom a mam-os itatót, már összehasonlításképpen is.

Nekem az a bajom vele, hogy mivel ebéd közben is iszik a babám, a répapüré meg hasonló színes ebédek megfogják a fehér csőrt, és nem tudom semmivel lemosni... :o(

Off: de ha valakinek van erre valami megoldása, szívesen várom még a válasz mellett...

2010. júl. 7. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a pici lyuk a nyomás kiegyenlítésére van, mert ha nem tudna belemenni levegő, akkor előbb-utóbb nem tudná kiszívni az innivalót.

Ne döntsd meg annyira, hogy ott kijöjjön a víz!

Nem értem, nekem semmi problémám vele. Egyszer csavartam csak rá rosszúl a tetejét és akkor tényleg ömlött, de az az én hülyeségem volt.

2010. júl. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!