Baj, ha a babám nem akar tapsolni?
Teljesen egyetértek Veled. :D
Az anyósom más tészta.... :P
Mi az, hogy tapsolnia kell? Nagyon fárasztóak tudnak lenni ezek a "hozzáértő" gyerekszakértők, mint pl az anyósod.
Semmi baj nincs a babáddal, az is lehet, hogy tud már tapsolni, de most nincs hozzá kedve, mert felfedezi a világot és nem ér rá ilyen "felesleges" dolgokkal törődni. :D
Az meg, ghogy egy kisbaba örökmozgó, nem baj, az a dolga, az lenne a baj, ha nem lenne az, rengeteg az energiájuk. Még jó, hogy nem akar anyósod ölében ülni és tépi ki magát, szegényke nem csodálom, hogy utálja, hogy be akarják korlátozni.
kisfiam másfél éves és kb két hónapja tapsol :) mindig megtapsolja magát ha sikerül neki valami :)
előtte én sem tudtam rávenni semmivel hogy tapsoljon így hagytam is.
úgyhogy ne foglalkozz anyósoddal
kisfiam is amióta megtanult menni le sem lehet állítani. akkor nem nagyon érdekelte sem a pápá hogy integessen sem a taps. most már mindkettőt csinálja ezerrel :)
és a hiperaktivitás az nem ilyen azt biztos észrevennnéd
ugyan. hiperaktív, mert nem aakr tapsolni anyósoddal.
most tanult meg járni, ez a fő szám. ennyi.
hiperaktív, ha nem köti le semmi, csak ide oda rohangál, belekap dolgokba, de nem képes koncentrálni, hiperaktív, ha nem alszik annyit, amennyit az ő korában szoktak (naygjából, nem csontra annyit). amúgy meg a hiperaktivitást nem lehet ekkora korban diagnosztizálni, de nem ám.
az hogy 13 hósan menni akar és pakolni, az a világ legnormálisabb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!