Mit csináljak ha leveszi babám a kesztyűt mindig?
Enyém is mindig levette ilyen korában. Én nem foglalkoztam vele. Valószínű, ha fázott volna, nem vette volna le. De jobban utálta a kesztyűt, nem érdekelte, hogy minusz 10 van.
Szerintem hagyd a babádat, kesztyű hiányában még senki nem fázott meg.
A múltkor is volt egy ilyen kérdés ott több anyuka azt válaszolta,hogy széles ragasztószalagga a kabát újjához ragasztotta!1-2x próbálkozott a gyerkőc leszedni de nem bírta majd feladta és többet nem is zavarta!
Hát én cáfolnám,hogy ha fázik a keze akkor nem venné le!Az én fiam akkor is leveszi!A múltkor úgy beleütött a hideg a kezébe,hogy mikor hazaértünk 1 óráig nagyon keservesen sírt,hót piros volt a keze és ha megmozdítottam volna vmelyik újját lehet le is tört volna!na akkor elmagyaráztam neki,hogy látod ezért kell kesztyűt felvenni,azóta nem veszi le!
Szerintem próbálkozz többször is ráadni és közben elmagyarázni,hogy miért kell!!
1,5 éves fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!