Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen árban lehet kapni...

Milyen árban lehet kapni úszópelenkát?

Figyelt kérdés

Mikulásra szeretném az akkor 5,5 hós lányom elvinni úszni. Most 6,8 kg, tehát valami 7 kgos pelenka kellene.

Milyen árban, milyen súlyhatárban és milyen kiszerelésben lehet kapni?

2008. nov. 11. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nem tudom a pontos választ, de azt igen, hogy én egyszer vettem, de többet nem veszek, az biztos. Drága volt, és semmit nem ért. Ugyanolyan volt, mint ha egy normális pelenkát adtam volna rá.
2008. nov. 11. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet venni bélelt fürdőbugyit is,ez mosható.Nem tudom mennyibe kerül,és milyen,mert mi kaptuk,és a lányom nem volt hajlandó vízbe menni,ezért nem próbáltuk ki.
2008. nov. 11. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3-400 Forint darabja a miskolctapolcai barlangfürdőben, és nagyon jó, tényleg nem enged ki semmit.
2008. nov. 11. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A DM-ben van saját márka,az a legolcsóbb,különböző méretekben van.Azt hiszem 10-12 db van a legkisebb-ben,az kb.1100 ft.Az talán 8-9 kg-ig jó-Aztán jön a köv.méret.A Huggies-nak is van,az 1500-1700 ft körül van-egy doboz-és ott S,M,L méretű van.Az S-s talán kb.10-12 kg-ig jó.Nézz körül.Mi járunk úszni,és nagyon praktikus dolog.6 hós baba anyukája
2008. nov. 12. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!