Nektek mikor kezdett kúszni a babátok?
Kislányom egy hét múlva lesz 6 hónapos és még nem kúszik. Voltunk gyógytornásznál, de nem emiatt és csak egy pici feszességet érzett a bal karjánál, amúgy minden rendben, de azt mondta, hogy ilyenkor szokták elkezdeni a kúszást. Azt hittem, hogy 7 hónapos környékén kellene. Amúgy tud forogni, hasról hátra és vissza.
Szóval nem aggódok, csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire el van maradva a babám.
Köszönöm a válaszokat! :)
Most lett 6 honapos a legkisebb fiam.
Forogni tud minden iranyba es a napokban kezdett probalkozni a kuszassal, de nem megy neki.
Jelenleg plankot csinal allandoan nyujtott karral, ha nagyon probalkozik, akkor hatrafele halad, tolatva es kozben nagyon visit, mert elore akart jutni, nem hatra. Innen lehet meg egy het es ket honap is, mire rajon a technikara, valamint eleg eros lesz a karja/izomzata hozza.
Van mar ket nagyobb gyerekem, emlekeim szerint ez igy kb teljesen normalis. Az egyikuk ilyenkor mar kuszott, a masikuk csak 8 honaposan, de mindketto normalisan fejlodott.
Nekem ugy remlik, hogy 6-10 honap kozott kezdenek a babak kuszni/maszni (de van, hogy a kuszas ki is marad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!