Hány hónapos korig vagy hány kilóig hordoztátok a babát kendőben vagy kenguruban?
Figyelt kérdés
Nem viselte meg, amikor már nem kötöttétek magatokra?2019. máj. 8. 10:34
1/7 anonim válasza:
Kenguruban sosem hordoztam, meitaiban kb 1,5 éves korig. Nem viselte meg, mert szeretett a saját lábán közlekedni.
2/7 anonim válasza:
Sem kendőben, sem kenguruban nem hordoztam. Mei taiban 3,5 évesen volt utoljára a hátamon, podban pedig 4,5 évesen.
3/7 anonim válasza:
és nem viseltem meg, bár volt, hogy oviban közölte velem, hogy nincs hurci, nem megy a lába. :o :D
Én meg mondtam, hogy akkor majd reggel hozok be tiszta ruhát :D
4/7 anonim válasza:
Kendőben csak amíg előre kötöttem, mert hátrakötni a lányomat kendővel képtelenség volt. Háton csatos hordozóban (nem kenguruban) kb 3 éves koráig, bár múltkor kirándultunk, hazafele már nagyon elfáradt, apja hátán jött le a hegyről. Nyáron lesz 4 éves, de ez már erősen csak alkalmi jellegű.
5/7 anonim válasza:
Két éves korig. Most már menni akar.
6/7 anonim válasza:
#2 vagyok. igazából 2 éves kor után a fiam is csak akkor jött a hátamra, ha fáradt volt (pl reggel korán indultunk a bölcsibe), vagy hosszabb menetnek vágtunk neki (pl majális, fesztiválozás, szabadtéri programok), gyakran már csak hazafelé került rám pihengetni, szunyókálni.
7/7 anonim válasza:
2,5-3 között volt utoljára a hátamon alkalmi jelleggel, épp beteg volt. Hosszabb utakon vettem fel általában.
Ha nem lennék terhes lehet vinném most is, apa és mama cipeli kézben, ők nem tudják/akarják hordozni, én nem nagyon emelhetek. Még nincs 15 kiló, akkor 12-13 lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!