Hogy viseli a Babátok ezt a frontot?
szintén. 1 hónapos.
tegnap egész délután nem aludt egy szemhunyást sem, vagy evett vagy sírt, néha bólogatott 5-10 percet a kezemben, de ha leraktam, már kipattant a szeme, és újra rákezdett...
ma hasonló... :(
Enni alig eszik vmit, az utolsó 3 szopikor jó, ha 30-50-et megeszik, egyébként 100-at szokott. ez is 2 napja van így, tegnap, meg ma.
nálatok mi a helyzet??
Front van? De jó, hogy mondod, akkor azért vannak megbolondulva, én meg mindjárt agyvérzést kapok a viselkedésüktől.
Köszi, akkor legyünk türelemmel. :S :)
Nekem most aludt el szerencsére, nagy szó, mert már tegnaptól olyan mint akit nyúznak,ráadásul nekem sem eszik semmit, de én már nem is könyörgöm bele, itatom,hogy ki ne száradjon, ha nagyon éhes lesz úgyis enni fog:)...remélem:D
Amúgy én is olyan vagyok mint a mosott kaka, csak én meg egész nap aludnék és döglenék, nekem izom és csontfájdalommal társul a front sajnos:(
Az én babám is 1 hónapos,alig alszik,inkább csak iszik mint eszik,a Doki azt mondta hogy ez ilyenkor normális hogy többet iszik.
Nyűgös,alig lehet lenyugtatni,éjjel is sokszor sír,fent van,nem tud aludni.
Az én lányom már igaz 4 hós, de amióta ez a meleg van egy jó pár napja azóta csak alszik, meg alszik. Még a kajákat is "elalussza". Éjjel is ugyanúgy alszik végig mint idáig. Úgyhogy úgy látom az enyém fordítva van bekötve. :-)
Megmondom őszintén nem bánom!
Az én 5 hónapos kisfiam is érzékeny, már megfigyeltem, hogy a szeles, hűvösebb frontokra reagál így. Egész nap nyűgös, nehezen alszik, keveset, aztán meg evés közben bealszik stb.
Voltam homeopata dokinál is, de azt mondta ennyi idősen még nem kezelhető, inkább azon gondolkodjak el, hogy nem az én frontérzékenységem ragad-e át rá? Mivel olyan szimbiózisban élünk, lehet, hogy magamon kellene először könnyítenem...
nálunk is ez volt tegnap, nagyon keveset aludt, folyton kézben akart lenni vagy szopizni!
de az este a szokásos nyugalomban telt hála a jó ISTENnek.
remélem ma jobb lesz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!