A meleg miatt nem eszik rendesen?
10 hónapos a kisfiam és pár napja alig eszik valamit. Reggel-este megeszik 250-270 ml tápszert, de napközben csak teázik/vizezik nem kell neki bármit kínálok, max valami rágcsálnivaló (kifli darab)
A foga nem lehet szerintem, mert azt mindig észrevettem eddig ha jött.
Csak így nem eszik szinte semmi gyümölcsöt, zöldséget. Mit gondoltok? Más is van így?
Lányom 16hónapos, egy hete alig eszik pár falatot egész nap, inni viszont sokat iszik(vizet).
Reggel 3korty kakaó, esetleg egy fél joghurt, tízórai semmi, ebéd 2-3falat,bármi is legyen az, uzsonna semmi, vacsora max 1dl kakaó,babatej.
Láthatólag nincs semmi baja, vidám, rohangál ezerrel, de azért jövőhétig ha nem javul a helyzet akkor elviszem dokihoz, nézze meg. Mondjuk jön két foga, az is közre játszik, meg a meleg is, de nagyon kevésnek tartom a kaját.
Nálunk is ez van, 1 éves a kisfiam. Alig akar enni a "rendes" kajából, pedig régebben jó étvágya volt. Vizet viszont rengeteget iszik, és a tápszer is mehetne nála éjjel-nappal.
De nem fogy, nem bágyadt, szóval nem lehet nagy gond. Ráfogom a melegre.
Lédús gyümölcsöt sem fogad el, dinnyét, barackot? Esetleg csinálj neki turmixot.
Egyébként meg nincsen ebben semmi rendkívüli, szerintem mi felnőttek sem eszünk annyit nyáron, inkább csak a folyadékot, salátát kívánjuk.
Szerintem ne aggódj, inkább próbálj kitalálni olyan kajákat, amik tetszhetnek neki, és van tápanyagtartalma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!