Csak apával képzelhető el egy szülés? Mi van, ha én nem akarom, de ő igen?
Röviden ez a lényeg: én nem akarom, hogy bent legyen, ő meg nagyon is. Ilyenkor mi történik?
Nem szép dolog tőlem, mikor ő ennyire szeretné. De tőle sem, hogy ilyen helyzetbe hoz, mikor amúgy is lesz nekem akkor bajom. Nem az a típus, aki amúgy is bírná az ilyeneket, én meg hisztis vagyok alapból.
Van aki szerint nincs hatása egy férfire, ha ilyet lát, de én ebben nem hiszek. Az oké, hogyha esetleg valami videón látja, az lehet nem hat rá. De azért, ha a párját látja szerintem más a helyzet. Akárhogyan is van, én nem akarom, hogy engem így lásson, lehet ez csak azért van, mert amúgy is törekszem, hogy szépnek lásson, és nekem fontos, hogy vonzónak tartson, és nekem ez nem fér bele. Nem akarok még ezen is görcsölni, de vitát sem akarok.
Hogyan győzhetném meg, hogy álljon mellém azzal, hogy felhagy azzal, hogy minden áron bent akar lenni a szülésnél?
25/N
Mi hasonlóan voltunk, mint ti.A terhesség elején úgy képzeltem itthon el vajúdok és majd a ,,végére" beesek, ahhoz meg nem kell és nem is szeretném, hogy ott legyen:)/jó naiv voltam/ Ahogy telt az idő rájöttem nem úgy megy a szülés ,hogy épp csak a kitolásra bemegyek.Úgyhogy elkezdtük beszélgetni, hogy hát jó a vajúdásra bejön.A végére meg kezdtem félni nagyon és végül ráálltam, hogy jó jöjjön be.:)
A sors fintora, hogy a 33 héten ráfeküdt egy idegre ami miatt végül császárral szültem és a kórházunkba a császárhoz nem engedik be az apukát,így ő kapta meg míg engem varrtak meg ilyenek.Ő hozta nekem oda és életembe nem láttam még büszkébbnek mint akkor:)
Nem tudom, hol állsz a terhességgel, de lehet lassan hajlasz te is majd rá.
Most hol vannak azok a nők, akik az olyan kérdésekre, minthogy a férjem nem akar bent lenni a szülésnél, azt írják, hogy az ő döntése? Vagy ez hogy van, a férfi dönthet, hogy akarja-e, a nő már nem?
Mellesleg én
Beszéld meg vele őszintén, hogy egyszerűen jobban viselnéd a szülést, ha nem lenne bent. Van, aki egyedül akar szenvedni és zavarja, ha fölötte állnak. Én is inkább ilyen típus vagyok. Hogy vonzónak tart-e az mellékes. Valószínűleg 40 év múlva remegő végtagokkal és kilógó csövekkel is látni fog. De nem kell időskor sem: elég egy rondább betegség és ágytálazni kell, mert az ember olyan rosszul van, hogy nem bír fölkelni. Szóval ezek a dolgok egy normális, érett párkapcsolatban mellékesek.
Az viszont nem, hogy a szülő nő komfortérzete a lehetőségekhez képest legyen a legjobb. És ha ehhez az kell, hogy egyedül legyen, akkor úgy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!