Melyik nevet adjam a kislányomnak?
Első - Rubina
Második Nadin
Szóval mindkettő nagyon tetszik, viszont mindkettővel van egy-egy bajom :D Az elsővel az, hogy többen mondták, hogy romanév. Semmi bajom velük senki ne értsen félre, de nem akarom hogy olyat higyjenek majd róla a származását illetően, ami nem igaz hisz fehér magyar emberek vagyunk. Továbbá lehet, hogy kicsit kemény hangzású egy kisbabának. De apuka nagyon ezt szeretné. Vélemények?
Második kicsit lágyabban hangzik, jobban eltudom képzelni. Mindössze annyi a bajom, hogy van a családban, vagyis inkább a tágabb rokonságban egy Nadin, és az egész család ahogy kimondom, egyből arra a kislányra gondol. :/ Tehát nem lenne olyan egyedi.
Segitsetek kérlek! Nagy dilemmában vagyunk. Melyik szebb? Minden vélemény számit. :) De az elől sem zárkózom el, hogy újat irjatok!
(Mielőtt valaki azt javasolná, legyen mindkettő, az nem opció mivel a második nevének az enyémet kapja.)
Nekem tetszett alapvetően a Rubina, még a Mary Poppins kötetek egxikévrn hívták így az egyik szereplőt.
Sajnos tényleg inkább a romák adják, azóta én is nehezen tudok másra asszociálni. De függ a vezetéknévtől.
Nadin se rossz, szerintem inkább az a kettő közül
Nagyon nem tetszik a Nadin.
Egy újgazdag, sznob, butácska kiscsaj jut eszembe róla.
A Rubina sokkal jobban tetszik, de ott van még a Zafira is, - bár erről a legtöbb embernek az Opel autó jut eszébe.
+ Ha már van akár a tág családban is egy az adott névből, akkor semmiképp ne azt válasszátok!
Én is ismerek egy roma Rubinát.
Zafira nevűt is hallottam már.
Nadin név nekem nem tetszik,de a Rubina se
Egyik se,de inkább a Nadin.
Natália, Ninetta, Norina, Nilla,Ramóna nem tetszenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!