Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni játszoszönyeget?...

Érdemes venni játszoszönyeget? Mekkora babának és meddig játszanak vele?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

az én babám 1- 1.5 órát is eljátszik vele. lehet kicsit drágán vettük (17.000 ft.-) de megérte a pénzt. Nagyon szereti, világít, zenél, sok-sok figura lóg le róla.

Nekünk bevállt nagyon. Brendonos.

2008. nov. 11. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
ja, és abban tanult meg forogni, mert a két karon, ami a akbalákat tartja, állandóan húzózkodott felfelé és így átfordult. erre is, mert az is a neve hogy játszószőnyeg és bébitornázó. :)
2008. nov. 11. 14:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Légyszi azt is irjátok le mekkora babának érdemes ilyet venni??
2008. nov. 11. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én kifiam is szerette kb. 3 hónapos korától használta. Mi olcsót vettünk, 3000 ft.-ost akkor volt akciós a Rossmannba. Ő is ott kezdett forogni, és kúszni. Kb. 6 hónapos koráig használtuk, de csak azért ilyen rövid ideig, mert akkor elkezdett mászni, és már más érdekelte.

Szerintem jó dolog, és bíztatlak, hogy vegyél. De nem kell a legdrágábbat, hacsak nem rakod el a következő gyerekednek:)

2008. nov. 11. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van és szerintem is jó dolog,mi kb 2hónapos kortol játszunk benne,most 3és fél hós!
2008. nov. 11. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem is nagyon hasznos és jó dolog a babáknak. Mi is kb 2 hós korától kezdtük el használni, most 4 hós és még mindig érdekes neki (bár mostanában úgy jobb, ha vki ott van vele és játszik). De mindenképpen érdemes, sztem vegyetek! Jó játékot :)
2008. nov. 11. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes! mi is 2.5 hónaposan kezdtük használni és nagyon szereti,bár sztem túl sokat ne költs rá,sztem mi is olyan 5 hónapos korig fogjuk használni...
2008. nov. 11. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdemes! Mi is kb. 2 hónapos kortól használjuk. Az én babám már 6 hónapos múlt, de még most is nagyon, sőt egyre jobban élvezi. Most már mindent elér,forog egyik figurától a másikig. Igaz, adunk neki más játékokat is a játszószőnyegre, de fél órákat játszik egyedül, utána még 15-20 percet játszik, ha valaki ott van vele.
2008. nov. 11. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia a miénk 5 hónapos és már rég megvan, de kicsinek sem és most sem szereti ez baba függő.Ha van ismerősöd akinek van kérd el tőle egy pár napra kipróbálni mert mi feleslegesen vettük meg.A Corában most lehet 5000Ft-ért kapni szerintem az jó ár ha mégis a vásárlás mellett döntesz.
2008. nov. 12. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!