6 hónaposan még nem forgó babák mozgása később hogy alakult?
Igen, járunk Dévény tornára, voltunk neurológusnál, tudjuk, hogy mi a probléma. Nem tanácsokat szeretnék, hanem konkrét sztorikat.
Később is minden mozgás beindulására ennyit kellett várni vagy aztán felgyorsultak a dolgok?
Anno a nagyobbik lányom 6 hónap után hétről hétre hozta be a lemaradást. A kicsi most lesz 6 hónapos, vele is dévényezünk mert ő is lusti mint a tesója volt. Nem forog, hason se akar lenni. A játékokat pl csak most kezdte el a szájába venni, eddig meg se próbálta.
Én nem aggódok, mert a naggyal tényleg úgy voltunk hogy 6 hónaposan még nem forgott, mire 8 hónapos lett, meg már négykézláb tepert :)
Köszönöm a választ!
Nektek volt valami oka a lustaságon kívül?
Én aggódom, mert első baba.
Lányom 6 hónaposan ugyan pont forgott, de a többit mind csúszással teljesítette. 3 hónaposan kezdtük vele a gyógytornát.
10 hónaposan kúszott, 13 hónaposan mászott, felállt, bútor mellett lépegetett és 18 hónaposan indult el.
Nem lusta volt, hanem gyengébb izomtónusú (laza).
Nektek is köszönöm a választ!
Kedves 4-es válaszoló, megkérdezhetem, hogy mi történt a harmadik gyermekeddel. Persze csak ha nem bánod.
Első vagyok. Nagyobbik lányom erős C tartásos volt és feszes. A kicsi meg laza izomtónusú. Illetve mindkét lányom, az átlagosnál nagyobb méretű babák (nem kövér).
Egyéb,súlyos ok nincsen szerencsére.
4-es vagyok
Nem tudjuk. Csak a károsodást látjuk az mr-en és az elmaradást a fejlődésben. Várjuk a szakértői véleményeket. Sok betegséget már sikerült kizárni, de még rengeteg a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!