Mit tegyek? Bajban vagyok? Aggódom.
A Dévény-kezelés miért maradt abba első alkalommal? Nálunk úgy volt, hogy miután megkapta a kezeléseket és úgy tűnt rendben van, alaposan átbeszéltük a Dévényessel hogy mikor mit kell csinálnia a gyereknek és ha eddig-addig nem így történne, hívjam fel mert kell még kezelés. Amíg tartott a kezelés, hétről-hétre videóznom is kellett itthon a gyerek mozgását, hogy ő is lássa hogyan mozog, próbálkozik-e emelni a lábát derékszögig - mert hogy abból lesz pl. az ülés. Nálunk C-tartás, kötött nyakizom, alvásprobléma és szopászavar volt a fő gond, meg hogy nem emelgette eléggé a kis lábait.
Mindenképpen keress fel ismét szakembert.
Szerintem az ülés még nem gond. De a hasról hátra fordulás igen.
Velünk is ez a helyzet: feszes izmok, repülőzés, feszes nyak miatt nem alszik hason.
Jővő héten lesz 6 hónapos, de még semerre nem forog. Én már rá vagyok parázva nagyon.
4 hónapja járunk Dévény tornára.
Hátha segít...
Nekünk enyhe hypotónia, nyakán letapadt izmok miatt volt szükség a Dévény tornára. Kb. 5 hónapos korában nyomta fel magát, utána próbált fordulni. 11 hónapos korában ült fel magától, és 16 hónaposan indult el. 3 hónapos kortól jártunk Dévényre hetente, amíg el nem indult.
Kitartás mindenkinek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!