Nem kevés ez a hízás? Nagyon aggódom
szerintem oltárira túlreagálod. felesleges minden pillanatban méricskélni. ha eszik szépen és van elég pisis és kakis pelusa jól érzi magát a baba akkor mi a gond?
nem gép a gyerek akiknek kötelező hízni vagy nem hízni bizonyos időre. amugy meg hétről hétre hónapról hónapra változik a tej összetétele na meg a baba étvágya is,.
ne legyél idegbajos !
Miert csinalod ezt ??
Rakd el azt a rohadt merleget!
Legyen napi min. 5-6 pisis pelus, es ne orditson az ehsegtol, ennyi!
6 honapos korara duplazza meg a szuletesi sulyat. SEMMI mas elvaras nincs. O egy ember, es nem robot.
Ja, es persze tudom, elso gyerek. Igen, nekem is elso volt, de megis tudtam gondolkodni.
Átlagban kell kijönnie a heti 100-150 g hízásnak. Ha csak 2 hetet nézel, de inkább hónapra kéne, (330+70)/2=200, bőven megvan. Túlaggódod.
A kisbabák egyébként is szakaszosan híznak és nőnek. Egyszer inkább a súlyuk, másszor a hosszuk nő. Ha mindkettő stagnál, akkor van gáz.
Nem kell tudni, mert semmit nem jelent. Ugyanis az anyatej osszetetele mindig mas ( hiszen termeszetes anyag, beloled jon) , a baba igenyeihez igazodik. Akkor lenne hiteles a mericskelesed, ha beszereznel egy mikroszkopot is es folyamatosan figyelned az anyatej osszetetelet. Logikus, ha epp zsirosabb a tejed abbol nem kell neki annyi, mintha higabb.
Eszembe nem jutott volna merleget venni. Mi a francnak.
Koraszulott, beteg babanak esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!