Miit tegyek az 1hónapos kislányommal ha éjjel nem akar visszaaludni cicizés után?
Figyelt kérdés
Van hogy elalszik a cicin, de ha leteszem felébred.
Nem beszélek hozzá és villanyt sem kapcsolok, mégis ő nézelödni akar. Persze nem egyedül.
2008. nov. 11. 11:08
1/2 anonim válasza:
Azt tanácsoltam volna amit már csinálsz,de így csak azt tudom mondani,hogy hagyd akkor magad mellett aludni,majd később kiszoktatod.Inkább azt szokja meg hogy melletted alszik,mint azt ,hogy nem alszik éjjel!Én legalábbis ezt csináltam.Voltak időszakok amikor velem aludt,és volt amikor ki lehetett tenni a saját ágyába mert ott is aludt.Ilyen kicsi mellett Neked is aranyat ér az éjszakai pihenés,ha csak így megy úgy is jó!/1,5 éves az enyém már külön szobában alszik a bátyóval./
2/2 anonim válasza:
nálunk is van igy néha. magam mellé veszem az ágyba,elkezdem ciciztetni de fekve,simogatom a buksiját, ha elalszik várok kb negyed orát amig mélyebben baalszik és ugy teszem be az ágyba, a pelust is meszoktam nézni,hátha az is zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!