Mi van a 8. hós Rossmann /HIPP/ csomagban?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 16:13
1/9 anonim válasza:
Barátnőm most váltotta ki, 2 bébikaja, 1 bébiital volt benne. Ananászlé, tökfőzelék,meg még valami, azt nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Egy gyümölcsös bébiétel, egy főzelék, egy bébi ital, és egy előke.
3/9 anonim válasza:
OFF! Ilyet, hogyan lehet igényelni, kapni?
4/9 anonim válasza:
Offosnak :) : a kórházban kaptál 2 csomagot, egyik felicitasos, a másik hippes, abban volt egy következő kupon 4. hónapra azt hiszem, és aztán abban a csomagban van a következő kupon, a 8. hónapra. Ebben már nincs újabb kupon.
5/9 anonim válasza:
Az Off-olónak: Ha Írsz a Hipp oldalán egy levelet, hogy szeretnél kupont kérni tőlük, küldenek!
6/9 anonim válasza:
Most váltottam ki: 2db 89 hós kaja, egy darabos alma-ananász desszert (Kecskeméti) és egy darabos húsos spagettis (HIPP) és 2 db Kecskeméti bébiital + 1 előke.
Már ilyen rosszul megy a HIPP-*nek, hogy a HIPP-es csomagban 1 HIPP termék és 3 db Kecskeméti van?
Tudom, hogy azt is ők gyártják, de más az árfekvése, ráadásul a Kecskemétiben van cukor. :(
Szóval a leveket én ittam meg.
7/9 anonim válasza:
A Hippesben is ugyanannyi cukor van...
Vizsgáltuk laborban.
8/9 anonim válasza:
Én meg olyat hallottam, hogy véletlenül kerültek a csomagokba a kecskemétik, azokat máshova szánták, másik csomagokba... A miénkben sem hippek voltak...
9/9 anonim válasza:
évek óta véletlenül kerültek bele?? Mert már 2éve is ugyanígy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!