Melyik pelenkákon van kékre változó csík?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 01:23
2/9 anonim válasza:
Nemtudom még melyiken, de mi Pampers Premium Care-t használunk, ezen kék lesz a sárga csík, ha bepisilt a baba :)
6/9 anonim válasza:
A legtöbb újszülött pelenkán van. A nagyobb méreteken, amikor belejössz, már felesleges.
Kicsi méretben: libero newborn, pampers premium care, happy, lupilu, babylove, babydream
7/9 anonim válasza:
A fred & flo 3asán meg van csík.
8/9 anonim válasza:
Vagy a Mülleres vagy a Rossmannos peluson is van! Elnézést a pontatlanságért, remélem valaki megerősít!
A kettő közül valamelyik 5ös méretén is van. Mondjuk nem értem minek.. :D
9/9 anonim válasza:
Mondjuk én nem tudom mi értelme van. Ígyis úgyis kicserelemy, ha már egyszer levetkőztettem. Olyan még nem volt a 7 hónap alatt a 2 fiúnál, hogy ne lenne pisi benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!