Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van, hogy kifolyik a...

Miert van, hogy kifolyik a pelenka? És nem artok azzal a kicsikemnek ha komeny teaba rakom neki a tejport, mert maskepp nem nagyon iszik teat es pedig neki kell a pocijanak?

Figyelt kérdés
mar vagy ket hete mindig kifolyik a pelenkabol minden reggelre tiszta pisikes a kicsi lanykam. pedig ugyan ugy teszem neki fel a pelenkat min az elott.miert van hogy mostmar mindig minden kifolyik? mar probaltam nagyobb pelust tenni ra de megis kifolyik a pisike.Pemperst hasznalok. 6 hetes kislany anyukaja.
2008. nov. 11. 08:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló gondjaim, kipróbáltam sokféle pelust, aztán nekünk a Huggies vált be. Minden pelusnak kicsit más a formája, más-más alakúak a babák is, kinek ez jön be, kinek az. Egyik barátnőm (egyidősek a gyerekeink) pl. esküszik a Liberora, engem meg le lehetne vele kergetni a térképről.

Próbálj ki más márkát is, lehet, hogy jobban beválik.

2008. nov. 11. 08:45
 2/15 A kérdező kommentje:
de akkor eddig miert nem fojt ki??
2008. nov. 11. 08:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A Pambersből nekünk minden kijött.A Huggies vált be nálunk is,mert a Liberot vastagnak találtam(májusi a babám).Most már mindhárom féle pelust használjuk és mind jó,mert gumis a derekuk és teljesen igazodik a babához.Nekem bevált,h éjszakára 1 számmal nagyobbat adok rá,még soha semmi nem folyt ki,pedig ő 10-11 órát alszik.6 hós baba anyukája
2008. nov. 11. 08:50
 4/15 anonim ***** válasza:
A 8.50-es vagyok.Azért mert gondolom több folyadékot fogyaszt.És a teától még többet pisilnek.Az is lehet,h változott a pici combja,alakja,és másik pelus jobban igazodna hozzá.Ki kell próbálni.Nyugodtan rakhatod a tejport a teába,mások is így csinálják.A lényeg,h mindig friss legyen.
2008. nov. 11. 08:55
 5/15 A kérdező kommentje:
hat igen sokat vastagodott a combja akkor lehet azert de ejszakara egy szammal nagyobbat adok ra es megis az is ki fojik.na de akkor ki probalunk egy masik fajtat,....a mamia es a bornys marka ismeros valakinek hasznaltatok mar ijet??? nemetbol kaptam.
2008. nov. 11. 09:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, ezeket a márkákat én nem ismerem, de annyit fűznék az előzőekhez, hogy amikor nem szimmetrikusan pelenkáztam be a lányom, nekünk is kifolyt minden. Ja folyik, melyik LY :) de ezt csak azért írom, hogy javítsd magad, ne haragudj érte :)Nem lehet, hogy nagyon ficánkol a kicsilány peluzás közben? És a peremeket is ki kell hajtogatni, mert ha összevissza vannak, azok mentén is kicsurdogál. Szóval nem is egyszerű a pelenkázás, tényleg jól kell elsajátítani,különben előjönnek a hasonló kis balesetek :) Sok boldogságot és sikert a babához és a peluzáshoz!
2008. nov. 11. 09:25
 7/15 A kérdező kommentje:
de nagyon ficankol egy percre nem all meg mert o nagyon magyaraz. koszi szepen a segitseget es a tanacsot.minden jot.
2008. nov. 11. 10:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A pampers nekünk sem vált be, állandóan pisis volt a babóm.

A huggies nagyon jó pelenka, igaz amit ráírtak, vagyis hogy 12 óra alatt sem ázik át.Próbáld ki tényleg szuper, és ez sem drágább, én a Dm ben veszem 1000 ft után jár egy pont, 15 pont után 15% kedvezmény.

Sok sikert!

2008. nov. 11. 10:19
 9/15 anonim ***** válasza:

A Pampersből nálunk is kifoLYt minden. Ezért nem is használok már iLYet. Nekünk érdekes módon minden más bevállt, kezdve a Tescós pelussal (de még a Tesco Gazdaságos pelus is jó volt) egészen a Liberóig, mind jó volt. A Huggies is jó volt, a DM-es is, a Profis is, a DM-es ökopelus is, ezeket mind szerettem.

De hogy jön ide a tejpor teával???

2008. nov. 11. 10:33
 10/15 anonim ***** válasza:

FOLYIK!FOLYT!FOLYÁS!FOLYÓ!

LY-el!

Ha FOJT akkor az valakit fojtogat!

Sajnos sokszor előfordul mire megtalálod a tökéletes pelust, de mivel mindenkinek más válik be , ezért jobb ha minden alkalommal mást próbálsz ki, úgy kiderülhet, de érdemes az olcsóval kezdeni, hátha már abban találsz jót.

Pl a barátnőmnek a tesco-s vált be és abból nem folyt ki semmi.

2008. nov. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!