Bíztassatok, tényleg elmúlik 3 hónaposan a hasfájás?
úgy megkeseríti az én picibabám kis életét a hascsikarás!
szegény, annyit küszködik!
2 hét múlva 3 hónapos lesz! bízom benne, hogy el fog múlni.... ha mégsem és elmúlik a 3 hónap (ami tudom, hogy csak egy átlag) mennyit várjak, h elmúljon a hasfájás, mielőtt orvoshoz fordulnék?
Megértelek, én is már vártam a három hónapot, mint a messiást. Aztán mikor már elmúlt 3 hónapos észrevettük, hogy kevesebbet sír. Csak utána ugrott be, hogy tényleg elmúlt a hasfájás. Utána mint akit kicseréltek. Jó, vannak nyafkaságok mai napig is, de az már nem olyan.
Egyáltalán nem összehasonlítható nálunk a 0-3 hónapos ordítás és a 3-most 7 hónapos sírás. A fogak sem biztos hogy megviselik, nálunk egy-egy fognál egy nap kb. egy fél órás sírás volt elalvás előtt napközben, és ennyi. Ez már közel sem olyen ordítás, mint a hasfájáskor, hanem keserves sírás.
Kitartást kívánok, hidd el megéri. Nem a 3 hónapos kor az ami elmúlasztja a hasfájást, hanem ilyenkor fejlődik ki valami fehérjelebontó valami az emésztésben, ami miatt már nem fáj a hasa. Szerintem nálatok is el fog múlni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!