Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bíztassatok, tényleg elmúlik...

Bíztassatok, tényleg elmúlik 3 hónaposan a hasfájás?

Figyelt kérdés

úgy megkeseríti az én picibabám kis életét a hascsikarás!

szegény, annyit küszködik!

2 hét múlva 3 hónapos lesz! bízom benne, hogy el fog múlni.... ha mégsem és elmúlik a 3 hónap (ami tudom, hogy csak egy átlag) mennyit várjak, h elmúljon a hasfájás, mielőtt orvoshoz fordulnék?

2010. júl. 5. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de nálunk 3.5 hósan kezdődőtt csak igazán. Én is alig eszem már valamit. Szopi előtt gripe water, talán picit jobb.
2010. júl. 5. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
átlagban 3 hós körül elmúlik, de majd utána sem pihenhetsz egy percet sem, mert a kínt a fogjövetel fogja okozni és az sokszor rosszabb...
2010. júl. 5. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Írass a dokival papaverin cseppet. Olvasgass róla neten. Nem okoz függőséget, mint ahogy állítják. Nekünk sem jött be semmi, de ez segített!
2010. júl. 5. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is már vártam a három hónapot, mint a messiást. Aztán mikor már elmúlt 3 hónapos észrevettük, hogy kevesebbet sír. Csak utána ugrott be, hogy tényleg elmúlt a hasfájás. Utána mint akit kicseréltek. Jó, vannak nyafkaságok mai napig is, de az már nem olyan.

Egyáltalán nem összehasonlítható nálunk a 0-3 hónapos ordítás és a 3-most 7 hónapos sírás. A fogak sem biztos hogy megviselik, nálunk egy-egy fognál egy nap kb. egy fél órás sírás volt elalvás előtt napközben, és ennyi. Ez már közel sem olyen ordítás, mint a hasfájáskor, hanem keserves sírás.

Kitartást kívánok, hidd el megéri. Nem a 3 hónapos kor az ami elmúlasztja a hasfájást, hanem ilyenkor fejlődik ki valami fehérjelebontó valami az emésztésben, ami miatt már nem fáj a hasa. Szerintem nálatok is el fog múlni....

2010. júl. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!