Milyen márkától találok olyan pelenkát, amit csak felhúzok-bugyipelenka a neve?
Figyelt kérdés
kisfiam nem marad meg egy percre sem-egy kinszenvedés minden peluscsere-öltözés.ezért gondoltam ilyen pelusra-talán igy könnyebb.melyik márka jó-és viszonylag olcsó?2008. nov. 11. 08:00
1/10 anonim válasza:
mennyi idős a babád?
amúgy a Pampers forgalmaz ilyet is.
2/10 anonim válasza:
huggiesnek láttam bugyipelenkát
4/10 anonim válasza:
Valóban mindhárom cég gyárt ilyen pelust,már 7 kg-tól.De olcsónak éppen nem mondható egyik sem.Ha db-ra kiszámolod kb.65-70 ft-ra jön ki.Hacsak nem a Rossmannban vagy a Dm-ben veszed,ott mindig van vmilyen akció(pl a pontos-füzet 15%-os kedvezményt ad)
5/10 anonim válasza:
Én már jó ideje Libero Up and Go bugyipelust használok, mert amióta annyit mozog, hogy szinte meg sem áll, nagyon sokszor kifolyt a másikból a pisi, ahogy elmozdult rajta. Öltözésnél nem előnyős, mert le kell venni róla a nadrágot, harisnyát is...
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
11hónapos a fiam-örökmozgó
én úgy tudom,h le lehet tépni-ezt az utolsó válaszolónak üzentem
2008. nov. 11. 11:17
7/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló nem a levételre,hanem a feladására gondolt...ahhoz-mivel bugyi-valóban le kell teljesen vetkőztetni alulról.A normál pelusnál elég,ha csak a bokájáig húzod le a ruháit.
8/10 anonim válasza:
Utolsónak köszönöm a megerősítést, valóban a levételre gondoltam - üzenem a kérdezőnek:):D
9/10 A kérdező kommentje:
kösziiiiii
szőke vagyok... a levétellel kapcsolatban gondoltam,h minden tiszta kaki-és nem lehet olyan könnyű
köszi mindenkinek
2008. nov. 12. 08:09
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!