Első anyaknapjara ha nem készül a férjem az gáz szerintetek?
Most lesz az első anyák napja nekem, 10 hónapos a kisfiam. Jól esne a figyelmesség, ha a kisfiam kezébe adna a férjem egy virágot és megkoszontene.
De erzem hogy nem fog.. és nagyon rosszul fog esni..
Én tulzom el vagy másnak is rosszul esne?
Szerintem eltúlzod.
A kisfiadnak ez még semmit nem jelent, a férjednek meg nem te vagy az anyja.
"De erzem hogy nem fog.. és nagyon rosszul fog esni.."
Szóval már előre tudod (!!), és így fogsz hozzáállni az egész naphoz, lesz egy búvalb*szott vasárnapotok...
Eltúlzod. Egy 10 hos azt sem tudja mi az.
Mondjuk nekem a párom úgy ébresztett, hogy mellem fektette az 1 hos babánkat egy szál orgonával, és kavéval köszöntöttek, de ha nem teszi, sem esett volna rosszul.
Április 17.-e van!
Mi a túrót kéne zsizsegnie és készülnie egy férfinak ennyivel anyák napja előtt???
Nekem is rosszul esne. Tavaly 7 hónapos volt a fiunk a férjem kedzult a nevében egy képpel.
Idén én csak azt szeretnem ha anyáknapjara haza mehetnénk az ikrekkel a koraszülött osztályról.
Ez már nem az első ilyen kérdés, és őszintén szólva én nem tudom mi ez az új őrület, hogy a férfiaknak készülnie kellene anyák napjára, mikor ott a csecsemő gyerek.
Majd a saját gyereked felköszönt (remélhetőleg) ha lesz olyan idős, a férjed meg nem a gyereked.
Én kimondottan gyűlölöm ezeket a kötelező ünnepeket.
Ha a párod segít, melletted van, foglalkozik a gyerekkel, akkor miért nem arra összpontosítasz, és miért az az egyetlenegy nap tenne boldoggá?
A gyereked még úgysem fogja fel az egészet, a párodnak meg nem te vagy az anyukája.
Szerintem hetekkel anyák napja előtt ezen rágódni felesleges és túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!