Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam vissza a...

Hogy szoktassam vissza a kiságyba alváskor?

Figyelt kérdés
Amikor a kislányom 3 hónapos volt, le kellett utaznunk vidékre 1,5 hónapra. Mivel ott nem volt kiságy velem aludt, miután haza jöttünk megpróbáltam visszaszoktatni, de csak sírás, és átvirasztott éjszakák lett a vége. Most 7 hónapos, és csak mellettem hajlandó aludni, ha berakom az ágyába nem tulzok, de 5 perc után fel kell. Igaz most sem alusza végig rendesen az éjszakát, mert elég sürün fel kell teázni, de ha meg kapja a cuclisüveget. vissza is alszik, ezért vmilyen szinten nekem is kényelmesebb, hogy mellettem van, de mégis csak jobb lenne neki az ágyában, vagy nem?
2008. nov. 10. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Drasztikus megoldás,de 1-2 átvirrasztott éjszaka után segíteni fog.Nemes egyszerűséggel ne hagyd,h bárhol máshol aludjon,csak a kiságyban.A fáradtság győzni fog.

Mondják,h nem fog az esküvőjéig melletted aludni,de hugom 10 éves koráig aludt édesanyám mellett.Akiktől megvettük a kiságyunkat,náluk a kislány3,5 éves volt,és még mindig ott aludt köztük.

Önös érdek,de nálunk a nemi élet úgy sem működik,h egy szobában vagyunk...

2008. nov. 11. 07:29
 2/2 anonim válasza:
Próbáld meg, h beteszed a iságyba és mellette maradsz, ráteszed a kezed a hasára vagy hátára, mondd neki, h benn maradsz míg elalszik, ha viszont este szüksége van valamire, csak szóljon. Aztán ha elalszik úgy hogy ott vagy, lassan székeddel távolodj napról napra kijebb a szobából, végül teljesen. Olvastam, hátha beválik. Kérdés, h benn marad-e az ágyban ha beteszed.
2008. nov. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!