A kúszás beindulása után nektek mennyi időbe telt, mire mászott a baba?
A fiam 2 napig! kúszott, utána mászott, de ő mar előtte tudott negykézlábra állni és ülni (marmint a kúszás előtt).
A lányom 1,5 hónapja kúszik, de már ő is felült mielőtt elundult volna. Négykézlábra is tud állni, ill. 2 hete fel is áll. Egyenes talajon nem maszik, de ha fel kell maszni valahova (párnára, 1 lépcsőfok, ölünkbe, stb.) akkor azt térden maszva nyújtott karral csinálja.
Nálunk 2 honapon belül történt "minden"
Azaz 6,5 honaposan még csak körbe körbe kuszott, 7. honapban már helyesen rendesen kuszott, es elkezdett mászni, 8.honapban kapaszkodva felállt, lépdelt de még sokat mászott 12. hosan járt egyedül.
Szoval kb két hét volt a körbe körbe kuszás, aztan kb 1 hét helyes kuszás mert inkább hirtelen mászni kezdett. Azaz helyesen kúszni alig láttam, pár alkalom volt csak es mászott inkább. video sincs rola igy.
Hát komolyan mondom, hogy én már félek válaszolni és kérdezni is. Hiába van tapasztalata bárkinek bármivel kapcsolatban vagy kérdése lepontozzás vagy leoltják.... Egyre rosszabb ez az oldal... Most attól, hogy valakinek a gyereke mikor mit csinál arról senki nem tehet mert maguk teszik. Miért kell azért lepontozni valakit mert az ő babája valamit korábban vagy később csinál? Szánalmasak egyesek de tényleg....
Kérdező: az én kislányom 6 hónapos már 2 hónapja kúszik de semmi változás eddig. Még csak négykézlábra sem áll viszont azt mondja, hogy "baba" persze még csak gagyogva de mondja. Jelét nem mutatja annak, hogy ő szeretne egyáltalán mászni vagy ülni. De még nincs lekésve szóval nem aggódom túl :)
És kedves lepontozó anyukák, várom a válaszokat és a piros kezeket ;) de persze indokot írni egyikőtök sem mer :* szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!