Leesett a kisfiam az ágyról! Mit tegyek?
50 centirol habtapira esve, hanyas nincs, egyformak a pupillai, jol reagalnak a fenyvaltozasra, rogton felsirt, jokedvu, akkor eleg megfigyelni szerintem, de ha megnyugtat, hivd fel a gyerekorvost, es kerdezd meg.
Az en gyerekem szinten ilyen magasrol esett le az agyrol 6 honapos koraban, de o nem habtapira, hanem parkettara :/ De nem lett semmi baja.
En korbe leesesgatloztam az agyat, az nem vesz el plusz helyet, es megved az ilyen jovobeni esetektol (tobbnyire legalabbis, en pont a leesesgatlot szereltem ossze, mikor leesett az agyrol tolem 20 centire, egy pillanatra fordultam el...).
Ha felhívod az ügyeletet/beviszed, akkor olyan vizsgálatoknak is kiteszed, amire vélelmezhetően nincs szüksége. Az orvosoknak pedig meg kell csinálniuk hiszen védeniük kell magukat.
A legjobb, amit tehetsz, ha fokozottan figyeled és nem megszokott dolgot csinál, akkor azonnal ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!