Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesett a kisfiam az ágyról!...

Leesett a kisfiam az ágyról! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoptatok így köztünk alszik már egy ideje. Mindig cserélgetem a cicit(fekve szoptatok) így néha kivülre kerül a baba, de nem teljesen az ágy szélére, meg eddig mindig úgy figyeltem rá, de mostmár nagyon mozog éjjel is (7hónapos) gondolom így történt meg a baj az előbb..meg hát nem vagyok valami kipihent, jól bealudtam...hangos sírásra keltünk fel,vagyis esés és sírás. Kb 80 cm magas a franciaágy szerintem, habitapira (szivacs puzzle-ra) esett, az van itt közvetlen az ágy mellett, kb 1 méterre volt az ágytól, háton feküdt és sirt. Felvettem, kb 1 percig sírt, aztán el is aludt vissza. Szerintetek lehet baja? Vigyem orvoshoz? Vagy ha nem tapasztalok semmit akkor felesleges? Úgy megijedtem, azóta is bőgök milyen szar anya vagyok, és bele se merek gondolni ha esetleg "rosszul esik le, fejjel vagy bármi :'(
2019. ápr. 14. 03:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kisfiam túlságosan is jókedvü ma, semmi gond nincs hala Istennek! Amugy 50 cm az ágy,lemertem, bocsi. Szoval fél meter volt vegulis, de ezentúl kivülre nem teszem. Amugy azert nincs babaöböl mert nem ferne el. Újonnan vasarolt kiságya van, amit sokaig hasznaltunk is, csak mivel 3szor kel enni ejjel, igy mostanaban ott is maradt, mert bealszok en is
2019. ápr. 14. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Én anno bevittem kórházba, mikor leesett az ágyunkról. Megröntgenenezték, hogy kizárják a fejsérülést és ott maradtunk 1 órát, ha baj történne, kéznél legyünk. Aztán hazamentünk azzal, hogy minimum 24 óráig figyeljem nagyon.
2019. ápr. 14. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:

50 centirol habtapira esve, hanyas nincs, egyformak a pupillai, jol reagalnak a fenyvaltozasra, rogton felsirt, jokedvu, akkor eleg megfigyelni szerintem, de ha megnyugtat, hivd fel a gyerekorvost, es kerdezd meg.

Az en gyerekem szinten ilyen magasrol esett le az agyrol 6 honapos koraban, de o nem habtapira, hanem parkettara :/ De nem lett semmi baja.

En korbe leesesgatloztam az agyat, az nem vesz el plusz helyet, es megved az ilyen jovobeni esetektol (tobbnyire legalabbis, en pont a leesesgatlot szereltem ossze, mikor leesett az agyrol tolem 20 centire, egy pillanatra fordultam el...).

2019. ápr. 14. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha felhívod az ügyeletet/beviszed, akkor olyan vizsgálatoknak is kiteszed, amire vélelmezhetően nincs szüksége. Az orvosoknak pedig meg kell csinálniuk hiszen védeniük kell magukat.

A legjobb, amit tehetsz, ha fokozottan figyeled és nem megszokott dolgot csinál, akkor azonnal ügyelet.

2019. ápr. 20. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!