Melyik nevet adnátok: Abigél, Elina, Kamilla, Loretta, Noémi, Viola?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 00:26
11/26 anonim válasza:
Kamilla, Viola (ha nem inkább mosolyogtató egy beszélő vezetéknévvel) tetszik és az Abigél. Loretta és Elina nem tetszik.
(Abigélról is könyv/film és Lorettáról meg a Brian élete jut eszembe, így inkább Laurára szavaznék. Elina meg nekem olyan egykalap királylányosra kifacsart külföldies változata a Heléna/Ilonának és a divatos külföldies Erzsébet-verziókra is túl hasonlít.)
13/26 anonim válasza:
Ezek kozul a Noemit vagy Kamillat adnam, es az Abigel es aVia is rendbenvan. A tobbi nev nekem olyaneroltetett, adjunk valami kulonlegeset-nev, amilyen stilusutmost sokanadnak, ezert nemlesz vegul kulonleges, csak furcsa.
14/26 anonim válasza:
Kamilla és Noémi (én is Noémi vagyok 😊).
16/26 anonim válasza:
Kamilla. ÉS a Noémi még elmegy. A többi nem tetszik.
17/26 Gerszegumbu válasza:
Attól függ, hogy néz ki a baba. Nekem legjobban a Kamilla tetszik, de az Abigél sem rossz! ;-)
18/26 anonim válasza:
Sorban: Noémi, Abigél, Elina, Loretta, Kamilla, Viola.
19/26 anonim válasza:
Noémi a kedvencem csak épp lanyom nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!